Haberler

Galatasaray-Lokomotiv Moskova Maçının Bilet Fiyatları Açıklandı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile Türk Telekom Stadyumunda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçının bilet fiyatları açıklandı.

Galatasaray'ın, Lokomotiv Moskova ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçının biletleri satışa çıktı.

Galatasaray resmi internet sitesinden bilet fiyatlarıyla ve detaylarla ilgili bir bilgilendirme yayınladı.

Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligindeki Lokomotiv Moskova maçının en ucuz bileti 150 TL olarak, en pahalı bileti ise 1000 TL olarak açıklandı.

İşte Galatasaray - Lokomotiv maçının bilet fiyatları;

1. Kategori - 1.000,00 TL

2. Kategori - 900,00 TL

3. Kategori - 800,00 TL

4. Kategori - 800,00 TL

5. Kategori - 750,00 TL

6. Kategori - 600,00 TL

7. Kategori - 400,00 TL

8. Kategori - 300,00 TL

9. Kategori - 250,00 TL

10. Kategori - 175,00 TL

11. Kategori - 150,00 TL

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

galatasaray:

Bakıyorumda Galatasaraylılar hemen havaya girmiş. gassarayın en son oynadığı Avrupa maçı ossuruksunds unutmayın cinconsaraylılar. En son oynadığınız şamp. ligi de gelenden geçenden içerde dışarda 4-5 yiyip grubu rekor gol yiyerek bitirdiğiniz yıl unutmayın conconsaraylılar.

4
23
yanıtYanıtla
Rüzgar Eser:

Boş konuşuyorsun Türkiyedeki hiçbir takım avrupa kupalarında Galatasaray''a laf edemez. İş olsun diye konuşma biraz bakarak okuyarak araştırarak yazın. . .

yanıt2
yanıt1
östersundslu:

lokomotiv ne kadar kötü futbol oynarsa oynasın trabzonun 4 attığı, östersundsun elediği bu gassarayı kevgire çevirir duvara yapıştırır.

2
14
yanıtYanıtla
Gs''li:

Adini neden Östersundslu yazdigini hepimiz cok iyi biliyoruz. . . Avrupada GSin yakaladiyi basari Türkiyeden hic bir takim yapamaz. . .

yanıt0
yanıt1
Östersundszedeler:

Östersundsa elenen takımsınız şampiyonlar ligine gidip rezil olacaksınız. Gitme turnam vuracaklar, vurmakla da kalmayacaklar !!!

4
5
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

siz ne başarı elde ettin bu 12- fenerliysen bizden beter haldesiniz3- kırk yılda bir kere gittiniz şampiyonlar ligine sadece gruptan çıktınız sonuç git Galatasaray''ın başarılarına bak sonra gel burda havla. . .

yanıt2
yanıt0
şligi 8 kalmasın:

ya vardar ovası çalşın ya valerengaaaaa

yanıt1
yanıt0
adını yazın diyen kelp:

sen havlamayı hırlamayı bırak da yalan mı söylediklerim bre IQ''suz kelp ?ustaya: sizi yeşil çimlerde koşturacaklar izle ve gör. hain diyen hainötesine: biz avrupadayken rakip takım formasıyla resim çektiren sen değil miydin bre hain ?

yanıt2
yanıt1
GALATASARAY BALLI GRUBA DÜŞTÜ.:

Galatasarayın grubundaki lokomotiv moskova ve shalke liglerine çok kötü başladılar. çok kötü futbol oynuyorlar. cinconsaray artık bu gruptanda çıkamazsa gitsin kumda oynasın. şap. liginde östersunds gibi takımlar bekliyorsa çok bekler. gerçi bu cincon östersundsuda eleyememişti ya. :))))

3
5
yanıtYanıtla
Siirtli gs:

Yazık günah bu kadar paraya, . Bir aile geçiniyor bu parayla

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title