Haberler

Galatasaray, Liderin 2 Puan Gerisine Düştü

Galatasaray, Liderlik Parolasıyla Çıktığı Maçta, Ligde Kalma Mücadelesi Veren Gaziantepspor Karşısında 2 Puan Kaybederek Şampiyonluk Yarışında Yara Aldı.

Galatasaray, liderlik parolasıyla çıktığı maçta, ligde kalma mücadelesi veren Gaziantepspor karşısında 2 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara aldı.

Sivasspor'u averajla geçerek haftayı 2. sırada kapatan Galatasaray, Gaziantepspor karşısında ilk yarıda fazla varlık gösteremedi. İkinci yarıda rakibinin üstüne giden Galatasaray, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince beraberliğe razı oldu.

Sarı-kırmızılılar, pozisyona girmesine rağmen her iki yarıda kalesinde sayısız gol pozisyonu da yaşadı.

Galatasaray, 2005-2006 sezonu ikinci yarısında Ali Sami Yen'de 6-0 yendiği rakibini, sonraki lig maçlarında mağlup edemedi.

Galatasaray, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı 11. karşılaşmasında 3. puan kaybını yaşamaktan kurtulamadı.

Daha önce seyircisiz oynadığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-kırmızılı takım, Gaziantepspor karşısında da beraberliğe razı oldu.

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen Lincoln, Gaziantepspor karşısında etkisiz kaldı.

Önceki maçların aksine fazla yerde kalmayan Brezilyalı futbolcu, takım arkadaşlarına gol pozisyonu hazırlayamazken, kendisi de pozisyona giremedi. Lincoln'un filelere giden bir şutu ise hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle gol olarak değerlendirilmedi.

Denizlispor karşısında ikinci yarının büyük bir bölümünü rakip sahada oynayan Servet, Gaziantepspor maçında da adeta şov yaptı.

İri cüssesi ile süratle özellikle rakip savunmayı dağıtan Servet, takımı adına gol pozisyonuna girmeyi de başarırken, daha sonra ise oyundan koptu. Orta sahada zaman zaman top kayıplarına neden olan Servet, adeta rakip takımın tehlikeli ataklar başlatmasını sağladı.

53. dakikada teknik direktör Feldkamp, Emre'yi oyundan alarak ön liberoda oynayan Servet'i savunmanın ortasına çekti. Servet'in son dakikalarda ceza sahası içinde rövaşata hareketi ile gol araması da dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta mazbatasını almaması nedeniyle kongrede seçilmesine rağmen protokol tribününde yerine oturmayan Adnan Polat, bu hafta karşılaşmayı başkanlık koltuğunda izledi.

Polat, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ile birlikte karşılaşmayı takip etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title