Haberler

    Galatasaray'lı Yöneticiler 'Başımıza Gelmeyen Kalmadı'

    FutbolArena Özel - Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e 2-1 mağlup olan ve Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Galatasaray'da yöneticiler şanssızlıktan yana dert yandı.

    FutbolArena Özel - Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e 2-1 mağlup olan ve Ziraat Türkiye Kupasına veda eden Galatasaray'da yöneticiler şanssızlıktan yana dert yandı.

    Maç sonunda konuştuğumuz Galatasaraylı yöneticiler, sarı kırmızılı takımın kötü oynadığını kabul ederken " Hakem Mete Kalkavan'ın hataları da bu kötü başlayan bu maç sürecinin bir parçası. Başımıza gelmeyen kalmadı. Çok ama çok şanssız bir 90 dakika geçirdik. Öncesi ile de sonrası ile de deyim yerinde ise darbe üstüne darbe yedik" değerlendirmesini yaptılar.

    Peki Galatasaray'ın başına neler geldi, sıralayalım. Aksilikler maçtan 1 gün önce başladı ve Galatasaray'ın korktuğu aslında başına geldi.

    1-Riekerink'in hayalleri yıkıldı

    Muslera 'ağrılarım var' dedi oynamak istemedi. Antalya'daki devre arasında kampında serçe parmağı kırılan Muslera, " Ligde fedakarlık yaparak forma giyiyorum. Parmağımda zaman zaman ağrılar oluşuyor" diyerek oynamak istemedi ve Fernando Muslera'nın bu yanıtı hafta boyunca Uruguaylı kaleciye yer vermeyi planlayan Riekerink'in hayallerini yıktı. Riekerink, maçtan bir gün önce Fernando Muslera ile bire bir görüşüp dil dökse de Uruguaylı kaleciyi ikna edemedi. Muslera maçta forma giymedi.

    2-Ahmet Çalık maç öncesinde sakatlık yaşadı

    Galatasaray'ın şanssızlığı maç öncesinde start aldı. Riekerink'in ilk 11'de görev verme kararı aldığı Ahmet Çalık, ısınma çalışmaları sırasında hafif bir sakatlık yaşadı. Lukas Podolski'nin darbesi ile Ahmet Çalık acı içinde yerde kaldı. Doktor kontrolünden geçtikten sonra Ahmet Çalık sahaya geri döndü.

    3-Wesley Sneijder'ın korkutan sakatlığı

    Wesley Sneijder, daha maçın başında 4.dakikasında yerde kaldı. Hollandalı futbolcu sağ üst adalesinde zorlanma ve ağrı hisseden Wesley Sneijder direk olarak oyundan çıkmak istedi. Hollandalı yıldız doğruca soyunma odasına giderken durumu bugün çekilecek MR sonrası belli olacak. Maç sonu çıkarken 'Kayseri maçında oynayacak mısın?' sorusuna " İnşallah" diye yanıt verdi.

    4-Hakem hataları. Bariz ofsayt ve kırmızı kart!

    Galatasaray'a bariz ofsayt olan bir golle geriye düştü. Hakem Mete Kalkavan Visca'nın net ofsaytta olduğu pozisyonda oyunu devam ettirdi ve Galatasaray geriye düştü. Dakikalar sonra skor 1-0 iken rakibine bariz dirsek atan Emre Belözoğlu'na ise hakem Mete Kalkavan kırmızı kart göstermeyip pozisyonu sarı kart ile geçiştirdi. Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da maç sonu " Galatasaray adına üzüldüm. Evet ilk gol ofsayt" dedi.

    5-Korktukları başlarına geldi

    Cenk Gönen'in hataları Muslera'nın yokluğunda kaleyi devralan Cenk Gönen yine olağan bir performans gösterdi. 2011'den bu yana çıktığı hiçbir maçta kalesini gole kapatamayan Cenk yine 2 hatalı gol yedi. İlk golde hatalı çıkan Cenk, ikinci golde ise önde yakalandı ve maç öncesinde taraftarın, yönetimin korktuğu başına geldi.

    6- Lionel Carole ve Selçuk İnan

    3 değişiklik hakkı 49.dakikada bitti. İlk yarının sonunda Galatasaray'ın bir ilk 11 oyuncusu daha sakatlık yaşadı. Bu kez Lionel Carole'ün sağ ayak bileği aldığı darbe sonrası döndü. Carole oyundan çıkarken maç sonunda sekerek hastaneye götürüldü. Carole'ün Kayserispor maçına yetişmesi oldukça zor gözüküyor. Selçuk İnan da adalesinde ağrı hissedip 49.dakikada oyundan çıkmak istedi. ve Riekerink daha 49.dakikada 3 değişiklik hakkını da sakatlık yüzünden mecburen kullanmış oldu.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Mete Kalkavan Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title