Haberler

Galatasaray'da, Mondragon Veda Etti

Kolombiyalı Kaleci Aly Fardy Camilo Mondragon, 6 Yıldır Futbol Oynadığı Galatasaray Kulübü'ne Veda Etti.

Kolombiyalı kaleci Aly Fardy Camilo Mondragon, 6 yıldır futbol oynadığı Galatasaray Kulübü'ne veda etti.

Mondragon, bugün yapılan görüşmelerin ardından Galatasaray ile yollarını ayırırken, düzenlediği basın toplantısıyla da kararını duyurdu. Futbol hayatını Almanya ikinci ligi ekiplerinden Köln'de sürdürecek olan Mondragon, gözlerinin yaşardığı ve zaman zaman konuşmakta zorlandığı toplantıda, ''Galatasaray'da, bu harikulade şehirde ve çok güzel ülkede 6 yılda yaşadığım dostluklar ve büyük tecrübe için herkese teşekkür ederim'' dedi.

Kolombiyalı kaleci, ''Bizi içlerine aldılar ve çok rahat ettirdiler. Hiç kuşkusuz, bazen önemli kararlar alırken kalbiniz bir şey, aklınız başka bir şey söyler. Bu kararı almak ben ve ailem için çok güçtü. Kulübün bir parçası olarak karar vermekte çok zorlandık. Son bir ayı çok düşünceli geçirdim. Aslında hep birbirine zıt düşünceler vardı, ancak bir karar almalıydım. Sonunda hem kulüp, hem bizim için en uygun kararı aldığımı düşünüyorum'' diye konuştu.

Galatasaray camiasının en önemli unsurlarından birinin taraftarlar olduğunu anlatan Mondragon, birçok ülkede ve ateşli taraftarları bulunan kulüplerde futbol oynadığını, ancak böyle bir sevgiyi hiçbir yerde görmediğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title