Haberler

Galatasaray'da Austrıa Wıen Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, 19 Aralık Çarşamba Günü Kendi Sahasında Austria Wien ile Oynayacağı UEFA Kupası Maçının Hazırlıklarını Sabah Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Galatasaray, 19 Aralık Çarşamba günü kendi sahasında Austria Wien ile oynayacağı UEFA Kupası maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlıkları süren Lincoln ve Linderoth ile kontrolleri için Almanya'ya giden Okan ve Ayhan katılmadı. Sakatlığının tedavisi süren Carrusca ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenman sonrası açıklamada bulunan Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, Sivasspor'a karşı güzel bir galibiyet aldıklarını

belirterek, "Bizim için süper bir hafta sonu oldu. Takım kendi gücüyle oyunun en azından 80 dakikalık bölümünde çok üstün oynadı. Yine kendi gücümüzle liderliğe oturduk. İlk yarıda şimdiye kadar ortaya koyduğumuz performanstan son derece memnunum. İnanıyorum ki, UEFA Kupası'nda Austria Wien ve ligde Gençlerbirliği Oftaşspor ile oynayacağımız iki zorlu maçta yine şimdiye kadar ortaya koyduğumuz olumlu performansı sergileyeceğiz. İlk yarı Ankara'da Gençlerbirliği Oftaşspor deplasmanıyla sona erecek. İkinci

yarıda deplasman maçları yoğun olacak. Takımımızda da kayda değer büyük bir değişiklik yok. Sakatlıklar devam ediyor. Hakan Balta ve PAF Takımı'ndan aldığımız Semih'in listede yer almadıkları için Austria Wien karşısında oynama imkanları yok" dedi.

Transfer konusunda Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile görüşmek için randevu ayarlamaya çalıştığını söyleyen Feldkamp, "Lincoln ve Linderoth'un oynama imkanı yok. Adnan Sezgin ile kısa süreli bir görüşme yaptım. Adnan Polat ile de bir araya gelmek için randevu almaya çalışıyorum. Son maçtan sonra devre arası tatili için Almanya'ya gideceğim. 24 Aralık'ta gitmeden önce de bilgilerimi ve ricalarımı iletmiş olacağım. Takımdan 1-2 futbolcuyu göndermeyi düşünüyorum. Ama onları gönderebilir miyiz, bilmiyorum.

Hepsinin sözleşmeleri var. Gönderebileceğim futbolcu 2'den fazla. Yönetimle yapacağım görüşmelerde Hasan'ın onlarla bir görüşmesi olup olmadığı konusunda bilgim olacak. Bu belki de yarın olur. O randevuyu henüz ayarlamadık" diye konuştu.

Arda'nın davranışını kabullenmesinin mümkün olmadığını kaydeden Feldkamp, "Nasıl bir ceza vereyim, kovayım mı? Yani o tür bir davranışı kabullenmem mümkün değil. Ama konu orada ben değilim. Konu tamamen Galatasaray. Başkanımız dahil olmak üzere yöneticilerimiz, yönetim kurulumuz ve tüm camia o davranışları görüyor. O tür davranışlar tüm camiayı ilgilendiren davranışlardır" dedi.

(EE-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title