Haberler

Galatasaray'a Coşkulu Karşılama

Spor Toto Süper Lig'de yarın Akhisarspor'a konuk olacak Galatasaray'ı İzmir'de coşkulu taraftarları karşıladı.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Akhisarspor'a konuk olacak Galatasaray'ı İzmir'de coşkulu taraftarları karşıladı.

Adnan Menderes Havalimanı'na gelen 100 civarında taraftar, sarı kırmızılı ekibin alandan çıkmasını tezahüratlarla bekledi. Taraftarlar, havalimanından çıkıp otobüse binerken teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Fatih Terim'e çiçek veren taraftarlar, tecrübeli teknik adama atkı da hediye etti. Atkıyı boynuna takan Fatih Terim, kendisine tezahürat yapan taraftarları kırmayıp önlerine kadar giderek selamladı. İzmir'den karayoluyla kamp yapacağı Manisa'ya geçen kafileyi bu kentte de kalacağı otelin önünde bir grup taraftarı yalnız bırakmadı. Galatasaray kafilesinde cezalı Belhanda'nın yanı sıra sakatlığı bulunan takım kaptanı Selçuk İnan'da yer almadı.

Bu sezon ligde yalnız 17 dakika forma giyen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki son Lokomotiv Moskova maçının kadrosuna da giremeyen Feghouli ise kafileye dahil edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Galatasaray'ı bekleyen taraftarlardan detay

-Galatasaray kafilesinin alandan çıkışı

-Taraftarların Teknik Direktör Fatih Terim'e çiçek vermesi

-Fatih Terim'in taraftarları selamlamas

-Takım otobüsünün alandan ayrılması

-Galatasaray kafilesinin Manisa'ya gelişi

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fatih Terim İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title