Haberler

Flow Coaching International'ın Akademik Direktörü Talyaa Vardar, Cosmopolitan Dergisi'ne Konuk Oldu

Koçluğun profesyonellik gerektirdiğini belirten Talyaa Vardar, Koç adaylarına da ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) üyesi ve uluslararası bir okulun programına kayıt yaptırılmasını öneriyor.

Koçluğun profesyonellik gerektirdiğini belirten Talyaa Vardar, Koç adaylarına da ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) üyesi ve uluslararası bir okulun programına kayıt yaptırılmasını öneriyor.

"Koçluk profesyonellik gerektirir"

Kanada'da aldığı eğitimlerden ve sertifikalardan sonra kariyerine profesyonel koç olarak devam eden Talyaa Vardar ile Koçluk Merkezi ve uyguladıkları sanat terapisi hakkında konuştuk

Eğitim ve kariyer

"Ben ODTÜ mezunuyum. Yıllarca profesyonel hayatta pişip, P&G, BAT, Efes gibi firmalara hizmet verdikten sonra daha fazla katkı sağlayabileceğime inandığım alanlarda çalışmaya karar verdim. Bunun üzerine İsviçre'de Sanat Terapisi ve Sistem değişimi üzerine Master yaptım. Ardından Sanat Terapisti olarak Vancouver'da bir enstitüye bağlı çalıştım. Eş zamanlı olarak da Kanada yerlileriyle ve farklı yetişkin gruplarıyla hem terapist hem de fasilitatör olarak çalışmalar yaptım. San Francisco'da yaratıcılık ve beyin araştırmaları yapan bir enstitüde kaldım. Vancouver'da profesyonel koçluk sertifikasyonlarımı tamamladım."

Eğitim hakkında

2009 yılında, iki Kanadalı ve iki Türk, Vancouver'da FLOW Coaching & Leadership Development adıyla koçluk merkezimizi kurduk. FLOW Coaching International ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) tarafından tam akreditasyona sahip dünyadaki sayılı okullardan biriyiz. Profesyonel koçlar yetiştiriyoruz. Sonrasında sertifikasyona sahip profesyonel koçlarımızı uzmanlık alanlarında da destekliyoruz.

Motivasyon kazandırıyor

Eğitimlerimize katılanlar her şeyden önce mutlu ve motive olmuş şekilde ayrılıyorlar. Enerjileri yükseliyor, ilham kaynakları artıyor. 'Hayat zengindir ve her zaman alternatifler vardır' inancı pekişiyor. Koçluk eğitimlerimizi tamamlayanlar, farkındalığı artmış profesyonel koçlar olma yolunda ilerleme konusunda güven kazanıyor.

Sanat Terapisi

Sanat Terapisi; çeşitli sanat dallarının insanlar üzerinde yarattığı terapötik etkiyi kullanarak kişide; duygusal, düşünsel ve gelişim yaratan; çeşitli travmalar ve günlük hayatta karşılaşılan zorluklarla başa çıkma yetkinliği kazandıran bilimsel bir terapi tipi.

Koç adaylarına

ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) üyesi ve uluslararası bir okulun programına kayıt yaptırmanızı öneririm. Eğitim ve sınavların Türkçe olması da önemli çünkü kişi duyguları ve değerleri en iyi kendi dilinde ifade edebiliyor.

5 Soru 5 Cevap

1 - En sevdiğiniz dünya şehri

San Diego, Kalifornia

2 – En çok neye zaman harcarsınız?

Kendime farklı sorular sorup cevaplarını bulmaya.

3 – Çalışma hayatınızdaki en temel prensipleriniz neler?

Yaptığım her işte pozitif dönüşüm ve insanlara katkı sağlamak.

4 – Mutlu bir hayata dair bize nasıl bir tüyo verirsiniz?

Kendinizi anlayın, tanıyın ve içinizdeki en derin mağaralara dalmaya korkmayın.

5 – Bir kitap tavsiyesinde bulunacak olsanız…

Irvin Yalom'dan Nietzsche Ağladığında…

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Vancouver İsviçre Kanada Efes Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title