Haberler

Fırtına Bilançosu : 3'ü Ağır 31 Yaralı, 350 Çatı Uçtu, 118 Ağaç Devrildi

İstanbul'da fırtına bilançosu.3'ü ağır 31 yaralı.350 çatı uçtu, 118 ağaç devrildi.

İstanbul'da fırtına bilançosu: 3'ü ağır 31 yaralı. 350 çatı uçtu, 118 ağaç devrildi. Bunların hepsini 30 dakika süren Lodos fırtınası yaptı. Rüzgarın Ömerli'de hızı 102 kilometreye ulaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada kenti kasıp kavuran Lodos fırtınasının bilançosu açıklandı. Açıklamada şöyle denildi

"İstanbul'u etkisi altına alan ve yaklaşık 30 dakika süren Lodos fırtınası nedeniyle 31 vatandaş uçan çatı parçalarından yaralandı. Vatandaşlardan üçünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Fırtına ile birlikte binaların çatılarından uçan parçalarla yaralanan Avrupa yakasında 21 Anadolu yakasında 10 vatandaş hastanelerde tedavi altına alındı.

İstanbul genelinde 350 çatı uçması 118 ağaç devrilmesi ihbarı yapıldı. İhbarların tamamına müdahale edildi, çalışmalar sürüyor. Alarmda olan İstanbul İtfaiyesi tüm gruplarıyla olaylara müdahale ediyor.

İtfaiye ekipleriyle birlikte, Park Bahçeler, Yol Bakım, Zabıta, Atık Yönetimi ekipleri 1400 personel ve 600 araç ile çalışmalarına devam ediyor."

İstanbul'da bazı noktalarda ölçülen maksimum rüzgar hızları şöyle:

İstasyon Adı Max. Hız (km/saat) Ölçüm Zamanı

Aksaray 59 13: 21

Esenler 64 13: 15

Beşiktaş 65 13: 21

Kartal 67 13: 25

İkitelli 68 13: 16

Çavuşbaşı 77 13: 25

Çatalca 80 13: 43

Büyükada 88 13: 16

Ömerli 102 13: 29 - İstanbul / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ömerli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title