Haberler

FETÖ'nün kanalında program sunan Reha Yeprem'i görenler tanıyamıyor

Güncelleme:

FETÖ'nün yayın organı STV'de program sunan Reha Yeprem'in son halini görenler tanıyamıyor.

FETÖ'nün yayın organı STV kanalında Sır Kapısı adlı programı sunan ve yurt dışında kaçak hayatı yaşayan eski oyuncu Reha Yeprem, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyor.

PROGRAM SUNMUŞTU

1995 yılında başrolünü Hülya Avşar ile paylaştığı 'Süper Yıldız' dizisiyle ünlenen Reha Yeprem, FETÖ'ye ait olan STV kanalında Sırlar Dünyası adlı programı sunmaya başladı.

FETÖ'nün kanalında program sunan Reha Yeprem'i görenler tanıyamıyor

SON PAYLAŞIMLARINDA TANINMAZ HALDE

Reha Yeprem'in en son Almanya'da bir organizasyonda konser verirken görüntülenmişti. Yeprem'in son paylaşımlarında tanınmaz hale geldiği görüldü.

FETÖ'nün kanalında program sunan Reha Yeprem'i görenler tanıyamıyor

SAKAL BIRAKIP SAÇLARINI UZATTI

Fiziksel görüntüsü oldukça değişen Yeprem'in Reha Yeprem'in top sakal bıraktığı ve saçlarını uzattığı görüldü.

FETÖ'nün kanalında program sunan Reha Yeprem'i görenler tanıyamıyor

Zehra Yaşık
Haberler.com - Güncel

Hülya Avşar Reha Yeprem Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (198)

Xxx:

Akp li değilim ama Tayyip Erdoğan gerçekten çok büyük adam, basiretsiz biri olsaydı bu örgütlerin karşısında duramaz biat ederdi.

575
251
yanıtYanıtla
kamucu:

Dimi dediğin gibi olmasaydı, yani biat etmiş olsaydı. Meydanlara çıkıp ne istediniz de vermedik derlerdi herhalde. Ama büyük adam. . .

yanıt147
yanıt110
Bedreddin:

Dimi dediğin gibi olmasaydı yani biat etmiş olsaydı okyonus ötesine bitsin artık bu özlem dön artık derlerdi herhalde canıııım.

yanıt195
yanıt181
hamza:

üçünçü dünya üllkesi ni super lige taşıyan adama recep tayip edoğan denir .

yanıt208
yanıt101
MU HA HA HA:

Bunların alayı mümin takılıyordu lastik patlayınca Amerikan gitarcısı olmuşlar :)

297
22
yanıtYanıtla
adam:

kalbinimi açıp baktın ?

yanıt2
yanıt1
Tijen Ulu:

Dinli görünen dinsiz ler

128
18
yanıtYanıtla
Murat Gökkaya:

Benim anlamadığım bir insan gitar çalınca dinsiz mi oluyor? Ozaman bunca artist?

yanıt1
yanıt0
........:

Aslında öyle. Bizim dinimizde müzik filan boş işler. Mesleğin bile ise yarar, ihtiyaç duyulan bir meslek olacak. Hele artistlik filan. . . .

yanıt1
yanıt0
..:

Beter olsunlar...vatan hainleri

100
25
yanıtYanıtla
Tüm 198 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title