Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan Volkan Demirel ve Ozan Tufan Kararı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadro dışı bırakılan Volkan Demirel ve Ozan Tufan için kararını verdi. Yanal, Volkan Demirel'in takımda kalmasını isterken Ozan'ın takımdan ayrılmasına izin verdi.

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan oyunculardan Nabil Dirar ve Aatif Chahechouhe affedilirken gözler kadro dışı olan diğer iki isim Volkan Demirel ve Ozan Tufan çevrilmişti. Teknik Direktör Ersun Yanal bu iki futbolcu hakkındaki kararını açıkladı.

VOLKAN KALSIN, OZAN GİTSİN

Oyuncular hakkında yönetimle bir görüşme gerçekleştiren deneyimli teknik adam,"Volkan Demirel'e ihtiyacım var takıma dönmesini istiyorum" dedi. Ozan Tufan'ın ise takımdan ayrılması gerektiğini belirten Yanal, bu haliyle bize fayda sağlamaz kiralansın veya satılsın şeklinde görüş belirtti.

OZAN TUFAN'A TEKLİFLER VAR

Ersun Yanal'ın kararını olumlu karşılayan Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki günlerde Volkan Demirel'le bir toplantı gerçekleştirerek oyuncunun takıma geri dönmesini sağlayacak. Ozan Tufan'a ise gelen teklifler olduğu ve yönetimin genç futbolcuyu satmak istediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe Ozan Tufan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title