Haberler

Fenerbahçe'ye Güneş Doğdu! Yeni Başkan Ali Koç

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin bugün yapılan kongresinde Ali Koç, rakibi Aziz Yıldırım'a büyük fark atarak başkan seçildi.

Fenerbahçe'de 20 yıl sonra Aziz Yıldırım devri kapandı. Başkan adayı Ali Koç, kullanılan oyların neredeyse yüzde 75'ini alarak sarı-lacivertli camianın yeni başkanı oldu.

Kullanılan 20 bin 736 oyun 16 bin 90'ını alan Ali Koç, Başkan Aziz Yıldırım'a büyük üstünlük kurarak sarı-lacivertli kulübün patronu oldu. Aziz Yıldırım 4 bin 646 oy aldı.

İşte Ali Koç'un yönetim listesi şu şekilde:

Semih Özsoy

Nevres Erol Bilecik

Mehmet Burhan Karaçam

Sevil Zeynep Becan

Şaban Erdikler

Mustafa Tankut Turnaoğlu

Fethi Pekin

Metin Şen

Turhan Şahin

Mustafa Kemal Danabaş

Acar Sertaç Komşuoğlu

Simla Türker Bayazıt

Ömer Okan

Burak Çağlan Kızılhan

AZİZ YILDIRIM STADI TERK ETTİ

Ali Koç'un Aziz Yıldırım'a büyük fark atmasının ardından Aziz Yıldırım duygusal anlar yaşadı. Yıldırım, stadı terk etti.

ALİ KOÇ, ZAFER KONUŞMASINDA AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR ETTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, zafer konuşmasında rakibi Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.

Koç, şunları söyledi:

"Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım, Semih Özsoy burada olmazdı, o olmasaydı bizim salonum da olmazdı, Başkanımız Aziz Yıldırım olmasaydı amatör branşlar bu kadar gelişmezdi, başarılı olmazdı. Başkanımız Aziz Yıldırım, efsane başkan olmayı fazlasıyla hak etmiştir. En çok da 3 Temmuz sürecinde kahramanca en önde olmuştur, 12 Mayıs da burada olmuştur, dimdik durmuştur. Hem o, hem camiamız dimdir durdu, yorulduk ama yorulmaya hakkımız yok, hepimiz dimdik duracağız, sanki 4 Temmuz'daymışız gibi.

"FENERBAHÇE İLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ"

Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz. Uzun bir süreç bizi bekliyor, kabul ettiği takdirde bu mücadelede Aziz Yıldırım da yanımızda olacaktır, kabul etmemesi için hiçbir neden yok. Ama Allah korusun, yargıdan istenmeyen bir sonuç çıkarsa yine onun yolunda yürümeye devam edeceğiz, onun yolu bize ışık olmaya devam edecek."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (80)

SÖYLEMEM:

20 yıldan sonra da koltuk bıraktırılabiliyor demek ki. . . Umut verici. . Darısı 24 Haziran seçimlerine olsun İnşaallah. .

4
3
yanıtYanıtla
tuncay kilinc:

bir avu dolusu siyonist

1
3
yanıtYanıtla
Doğrucu kamil:

Ali Koç başkan fener ŞAMPİYON....

2
0
yanıtYanıtla
FENERBAHÇELİ:

Koskoca Aziz YILDIRIM'' ı yediler ya yazıklar olsun.

1
1
yanıtYanıtla
Ss:

Sen Fenerbahçeli olamazsin

yanıt0
yanıt0
bb:

teker teker gidicekler

1
0
yanıtYanıtla
aziz başkan:

hiç mi sevenin yokmuş be başkan bu nasıl hezimettir 4 katı fark yemek sana hiç yakışmadı. nasıl bıktırdıysan artık milleti kendinden rezil etmişler seni

1
0
yanıtYanıtla
Araba:

Şampiyonluk için artık bir koç keserler artık tam kesilmek koç

0
0
yanıtYanıtla
Türk Futbolu:

Şahsen Türk futbolunun aziz yıldırımdan Fenerbahçe camiasının ise aziz yıldırımdan kurtulduğu kadar aykut kocaman ve 4. sınıf futbolcuların transferlerindende kurtulduklarına sevinmeleri gerekir . . .

0
0
yanıtYanıtla
Realist:

Seni boşuna sevmiyoruz be Koçum, senin gibi mütevazı olmalı bir insan, özellikle de liderler. Bu sene her bakımdan yenilikler devri olacak inşallah.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title