Haberler

Fenerbahçe'de Young Boys Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçında 4 Ağustos Çarşamba Günü Young Boys ile Karşılaşacak Fenerbahçe, Bu Akşam Yaptığı Antrenmanla Hazırlıklarını Sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Aykut Kocaman, oyuncularına Young Boys ile oynanan ilk maçın kasedini izletti. Pozisyonları sürekli durdurarak, oyuncularına yaptıkları hataları tek tek anlatan Kocaman, sık sık uyarılarda da bulundu. Antrenmana, sakatlıkları süren İlhan, Mehmet Topuz ve Uğur Boral katılmazken, bu futbolcuların tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. İspanyol futbolcu Güiza ile Uruguay Milli Takımı'nda görev aldığı sırada iç bağlarında oluşan yırtık nedeniyle ağrıları bulunan Lugano ise, kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde üst sahada yüksek şiddetli dayanıklılık antrenmanı yaptı. Sakatlıkları geçen kaleci Volkan Demirel ile Caner bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

LUGANO YÜKLEME YAPIYOR

Bu arada Lugano, Gökhan Gönül, Özer ile genç futbolcular Hasan, Berk ve Gökay'ın, sabah saatlerinde tesislere gelerek, kas gruplarına göre özel bir kuvvetlendirme çalışması yaptığı belirtildi.

YOUNG BOYS MAÇININ PROGRAMI BELLİ OLDU

Fenerbahçe, yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın salı günü saat 16.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirilirken, sarı-lacivertli takım da saat 18.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı ilk 15 dakikası basına açık antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

İsviçre temsilcisi Young Boys'un da salı günü saat 14.00'de İstanbul'a geleceği bildirildi. Young Boys teknik direktörü Vladimir Petkovic'in Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 18.15'de basın toplantısı düzenleyeceği, İsviçre temsilcisinin de saat 19.00'da ilk 15 dakikası basına açık antrenman yapacağı belirtildi.

Uğur DEMİRKIRDI / İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title