Haberler

Fenerbahçe'de transfer belirsizliği (Fenerbahçe Haberleri)

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın ismi açıklanır açıklanmaz sağ bek Veysel Sarı için Eskişehir'le pazarlığa oturulacak.

Ancak Fenerbahçe'nin bu transferde önünde büyük bir rakip var: Beşiktaş! Sarı Kanarya'nın, Stutgart'ta forma giyen stoper Serdar Taşçı için de bu hafta içinde görüşmelerini yoğunlaştıracağı gelen haberler arasında. F.Bahçe'nin gurbetçi oyuncunun bonservisine 3 milyon euro ayırdığı öğrenildi.

Emenike sevdası bitmez

F.BAHÇE transfer çalışmalarını sürdürüyor. Alper Potuk, Bruno Alves, Kadlec ve Holmen'i renklerine bağlayan Kanarya'nın eski oyuncusu Emmanuel Emenike'nin peşinde olduğu öne sürüldü.

BU iddianın sahibi ise dünyanın en saygın haber kuruluşlarından BBC'nin Nijerya asıllı İngiliz muhabiri Oluwashina Okeleji... Karabük'ün Süper Lig'e çıkmasında başrol oynayan ve ligdeki performansıyla parmak ısırtan Nijeryalı, F.Bahçe'nin radarına girmişti. 2011-12 sezonu öncesi sarı-lacivertlilere imza atan Emenike 3 Temmuz sürecinde Türkiye'de kalmak istemeyip F.Bahçe'de oynamadan. Spartak Moskova'ya gitmişti.

ANCAK Kanarya'nın Emenike aşkı hiç bitmedi. Aradan geçen 2 yıl içinde F.Bahçe sık sık Nijeryalı futbolcuyu geri döndürmek istedi ama olmadı.

ARADA 3 MİLYON EURO VAR

ŞİMDİ ise BBC muhabiri Okeleji'nin iddiasına göre, sarı-lacivertli yetkililer, Spartak Moskova ile Emenike için yeniden irtibata geçti. Habere göre, F.Bahçe 2011'de 10 milyon Euro bonservis karşılığında Rus ekibine sattığı Nijeryalı için 12 milyon Euro teklif etti. Ancak Spartak Moskova, Emenike için 15 milyon Euro talep ediyor. Aradaki 3 milyon Euro'luk fark nedeniyle görüşmeler de şu an aşama kaydedilemezken pazarlıklar devam ediyor.

Benfica Cardozo konusunda abarttı

Transferi bir türlü netlik kazanmayan Oscar Cardozo ile ilgili Portekiz basınında her gün değişik haberler çıkmaya devam ediyor.

Benfica Kulübü'nün Napoli ve Atletico Madrid'in de Paraguaylı oyuncu ile ilgilenmesi üzerine bonservisini 17 milyon euroya çıkardığı belirtildi. Gazeteler, Fenerbahçe'nin UEFA'daki disiplin soruşturması nedeniyle transfer çalışmalarını şimdilik askıya aldığını, bu nedenle salı gününden sonra Cardozo'nun durumunun netleşeceğini kaydettiler. Sarı-lacivertli kulübün 10 milyon eurodan yukarıya çıkmayacağı, Cardozo'nun da Türkiye'ye tercih etmesi nedeniyle Fenerbahçe'nin daha avantajlı olduğu bildirildi.

Fenerbahçe'de 4 yabancı yolcu!

Fenerbahçe 4 yabancı oyuncu ile yollar ayrılabilir.

Fenerbahçe'de yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle sıkıntı doğdu.

Holmen'in de takıma katılmasının ardından Fenerbahçe'deki yabancı futbolcu sayısı 11'e yükseldi. Yabancı kontenjanının boşaltılabilmesi için futbolcularla görüşmeler sürerken Yobo ve Krasic'ten kendilerine takım bulmaları istendi. Roma'nın talip olduğu Baroni ile de yollar ayrılabilir. Bonservis bedelinde anlaşma sağlandığı takdirde sarı lacivertlı kulübün bu oyuncusunu elden çıkartabileceği belirtiliyor.

Krasic'e Rusya ve İtalya liginden taleplerin olduğu belirtilirken Yobo bu sürpriz gelişmeler sonrası takım aramaya başladı. Ancak iki oyuncunun da Fenerbahçe'den kazandıkları yıllık ücreti bulmaları çok zor gözüküyor.

Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan yabancı oyuncular şöyle;

"Yobo, Alves, Kadlec, Stoch, Baroni, Meireles, Krasic, Sow, Kuyt, Webo ve Holmen."

Kaynak: Haberler.Com / Yerel

Emmanuel Emenike Veysel Sarı Fenerbahçe Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title