Haberler

Fenerbahçe'de Ozan Tufan krizi

Güncelleme:

Bu sezon hem milli takımda hem de Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ozan Tufan ile sarı-lacivertliler arasında yeni sözleşme görüşmeleri başladı ancak taraflar arasında ciddi bir ücret farkı bulunuyor.

Fenerbahçe'de sezon sonunda Ozan Tufan'ın sözleşmesi sona erecek. Sarı lacivertli yönetim, genç futbolcuyla yeni kontrat görüşmelerine başladı. Şu ana kadar taraflar arasında yapılan görüşmede Fenerbahçe'nin teklif ettiği yıllık ücretle oyuncunun talep ettiği rakam arasında ciddi bir fark olduğu öğrenildi.

UZUN SÜRELİ SÖZLEŞME İSTİYOR

FutbolArena'da yer alan habere göre; Ozan Tufan'ın uzun süreli sözleşme yapmak istediği ve yönetim tarafından önerilen süreyi kısa bulduğu kaydedildi. Şu an için bir anlaşma olmasa da tarafların görüşmeleri sürdürerek ortak noktada buluşması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir performans sergileyen Ozan Tufan, bu sezon Ersun Yanal'ın değişilmezi oldu. 24 yaşındaki oyuncu, ligde oynanan 14 maçın tamamında sahada yer aldı ve 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ozan Tufan Haberler

500

Yorumlar (18)

Deli Ama Dahi:

Vura Vura Vura Kıra Kıra Kıra Şampiyonluk İçin Saldır KANARYA

25
19
yanıtYanıtla
fb:

fenere bir faydası yok gönderin gitsin

31
9
yanıtYanıtla
Koroglu:

Fenerbahceden birsey olmaz kotu futbol kotu futbol!

5
15
yanıtYanıtla
BOLU BEYİ:

Körün oğlu olduğun nasılda belli. . .

yanıt6
yanıt1
SUNGURLU:

o öyle değil işte. . Vura vura vura , Kıra kıra kıra Şampiyonluk için saldır Yeni çorum spor olması lazım.

8
7
yanıtYanıtla
Kubi:

Postalayin gitsin bir ise yaramiyor zaten

12
0
yanıtYanıtla
SELİM:

Ozan, hamdın piştin şımardın be kadeşim !

11
0
yanıtYanıtla
ttt:

Ya ne olur gönderin bunu. dört yıl yattı parasını aldı şimdi pazarlık mı yapıyor kulüple. İnsanda biraz utanma olur be. hep bu medyanın yüzünden adamı iyice şişirdiler bu da pazarlık yapmaya başladı. takıma o kadar da katkı yapmıyor. gönderin gitsin. . . buna vereceğiniz parayı artıdan ferdi kadıoğluna verin ve onu oynatın

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

inş anlaşamaz. geçen sene kovuyordunuz şimdi değere bindi aferin olm devam et

5
0
yanıtYanıtla
Mert7234:

Hakikaten insanoğlu nankör...

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title