Haberler

Fenerbahçe'de İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Günde Çift Antrenmanla Sürdürüyor.

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Teknik Direktör Arthur Zico yönetiminde sabah yapılan günün ilk antrenmanında Sarı-lacivertli futbolcular, kamp yaptıkları Arcadia Hotel'in karşısındaki ormanda kros çalışması yaptı. Kros çalışması sırasında sağ ayağında ağrı olan Serkan, çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kalırken, bu futbolcunun önemli bir durumunun olmadığı belirtildi. Dün akşam antrenmanında sakatlanan Deniz ve Önder takımla birlikte çalışırken, antrenmanda sakatlıkları bulunan Kezman, Alex ve Selçuk ile henüz kampa katılmayan Appiah ve Mehmet Yozgatlı yer almadı. Alex'in otelde tedavi olduğu, tedavisi süren Selçuk'un da otelde havuzda çalıştığı öğrenildi. Antrenmanı izleyen taraftarlar, antrenman sonrası sarı-lacivertli futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Bu arada, dün yapılan kros çalışmasında sakatlanan Sırp oyuncu Kezman, bugün Özel Anadolu Hastanesi'nde MR çektirdi. Sol ayak tabanında tendonda hafif bir ödem oluştuğu belirtilen Kezman'ın 2 gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Fenerbahçe, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecek.

(İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title