Haberler

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un İlk Sözleri!

    Fenerbahçe'ye başkan seçilen Ali Koç, taraftara ve ailesine teşekkür ederken gözyaşlarını tutamadı.

    Ali Koç'un açıklamaları şöyle;
    Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım, Semih Özsoy burada olmazdı, o olmasaydı bizim salonum da olmazdı, Başkanımız Aziz Yıldırım olmasaydı amatör branşlar bu kadar gelişmezdi, başarılı olmazdı. Başkanımız Aziz Yıldırım, efsane başkan olmayı fazlasıyla hak etmiştir. En çok da 3 Temmuz sürecinde kahramanca en önde olmuştur, 12 Mayıs da burada olmuştur, dimdik durmuştur. Hem o, hem camiamız dimdir durdu, yorulduk ama yorulmaya hakkımız yok, hepimiz dimdik duracağız, sanki 4 Temmuz'daymışız gibi. Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz. Uzun bir süreç bizi bekliyor, kabul ettiği takdirde bu mücadelede Aziz Yıldırım da yanımızda olacaktır, kabul etmemesi için hiçbir neden yok. Ama Allah korusun, yargıdan istenmeyen bir sonuç çıkarsa yine onun yolunda yürümeye devam edeceğiz, onun yolu bize ışık olmaya devam edecek.
    "Tam zamanı şimdi!" sloganını buradaki ekip buldu. Sizlerle iletişimimizi, bu arkadaşlar sayesinde kurduk. Kendimize inandık ama her zaman mütevazı davrandık. Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki, kuyruğu dik tutmak sizin sayenizde oldu. Burada keşke şampiyonluk kutluyor olsaydık. Keşke dışarıdan gelen sesler şampiyonluk sesleri olsaydı. Ama inşallah o günler de gelecek. İnşallah o günleri de hep beraber göreceğiz. En büyük teşekkür de aileme. Belki onlar mutfakta değildiler ama benim bangır bangır dönüşü olmayan yola çıkmama, her türlü riske, her türlü iftiraya göğüs germemde yanımda oldular. Dediler ki "Kaybetsen de üzülme, Allah en hayırlısını verir". Allah verdi, iyilik kazandı.
    Esas yolculuk şimdi başlıyor. Çok zor bir yolculuğa şimdi çıkıyoruz. Daha kötüye gitmek de var işin ucunda. Ancak bugüne kadar nasıl inandıysanız yine öyle başarabiliriz. Elimizde sihirli bir değnek yok. İyilik kazanacak dedik, iyilik kazandı. Hepinize ne kadar teşekkür etsem, saatlerce bekliyorsunuz. Siz de aslında milyonların vitrinisiniz. Hep beraber başardık. Esas yolculuk şimdi başlıyor. Çok zor bir yolculuğa hep beraber çıkıyoruz. Biliyorum beklentiniz yüksek.
    Öncelikle Fenerbahçemiz için hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ben size teşekkür ederim, ben sizi tebrik ederim. Tebrik edecek o kadar çok kişi, kurum var ki, ben sadece bu başarıının vitriniyim. Ben ne dedim, "Kim kazanırsa büyük farkla kazanacak" dedim, niye dedim bunu, kendimizden çok emindik ve güveniyorduk. Bu sevgi, bu güven, ve tekrar söylüyorum bu yolda kimseye biat etmedik, kimseden menfaat beklemedik. Bu kadar organik olabilirdi bir kampanya ve bu sizin sayenizde. Bana dediler ki, "Kongeler başkadır, sokak başkadır" dediler, olur mu öyle şey. Ben de "Kongre üyeleri taraftardır" dedim. Gittiğim her yerde bazı üyeleri üzmek pahasına, "Herkes yolcu, taraftar hancıdır" dedim.
    Bu sizin eseriniz, kime teşekkür etsem az, saymakla bitmez. Ben ve arkadaşlarım bu yolda saygı ve sevgide kusur etmemek için adaylı sürecinde çok titiz davrandık. Göreseniz bu kadar az insanla mı yaptınız dersiniz, ama hayır biz sizlerle yaptık. Sizleri 1 dakika bile utandıracak bir şey yapmamak, bu yolda saygıda sevgide kusur etmemek, camiaya layık olabilmek için ben ve arkadaşlarım itinayla davrandık. Bu işe başlarken iki kişiye gittim. Önce Burhan Karaçam'a "Var mısın, sana ihtiyacım var" dedim, o da "Sonuna kadar varım" dedi. Onu hiç görmediniz ama her şey onunla oldu. Sonra Semih Özsoy, yönetim kurulunda birlikteydik ancak o dönem içli dışlı değildik.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title