Haberler

    Fenerbahçe 3-2 Karabükspor

    Kadıköy'de pozisyon zenginliği içinde geçen ilk haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Karabükspor'u Emenike, Sow ve Webo'nun golleriyle 3-2 yenmeyi başardı.

    Süper Lig'de ilk haftanın kapanış maçında Fenerbahçe evinde Karabükspor'u 3-2 yenerek sezona galibiyetle başladı.

    İki takımın da istekli olduğu ve yüksek bir tempoda geçen ve hataların sonucu belirlediği karşılaşmada kazanan 3-2 ile Fenerbahçe oldu.

    Karşılaşmaya iki takım da hazırlık paslarıyla başladı. Önce Karabükspor, sonra Fenerbahçe orta alanda uzun süre pas yaparak maça ısınmaya çaıştılar. Ancak ilk dakikalarda Kuyt'ın harika pasında Emenike'nin takımını 1-0 öne geçirmesi maçta Fenerbahçe'yi üstün konuma getirdi. Golden sonra gerek Karabükspor, gerekse Fenerbahe arasında denk bir mücadele devam etti. İlk yarının ortalarıyla birlikte tempoyu artıran Karabükspor'da Erdem bir pozisyonda ofsayta yakalanınca golü geçerli sayılmadı. Ancak sağ kanattan gelmeye devam eden Karabükspor bu kez Erdem'in pasında Kumbela'yla golü buldu ve eşitliği sağladı. Bu golde Fenerbahçe savunmasının da büyük bir hatası vardı.

    İlk yarıda kalan dakikalarda gol olmadı ve hakem Mustafa İlker Coşkun ilk yarıyı bitirdi.

    İkinci yarının başlarında rakip sahada daha fazla görünen Fenerbahçe aradığı golü çok beklemeden buldu. Meireles'in ortasında Erkan'dan seken top Sow'un önüne düştü. Çok sert vuran Senegalli takımını 2-1 öne geçirdi. Golü yemesine rağmen oyundan düşmeyen Karabükspor rakibi önde karşılayarak ciddi ataklar yemedi.

    67'de ise Fenerbahçe açısından şanssız bir an yaşandı ve Erkan'ın şutunu Mert çeldi. Kadlec'in topu uzaklaştırma çabası ise ters vuruşundan ötürü golle sonuçlandı ve maça yeniden denge geldi.

    77'de Watermann, Sow'la çarpışınca uzun süre sakat olarak sahada bekledi ve oyundan alındı, yerine Aykut girdi. Maçın kader anı da bu sırada gerçekleşti. Topa ilk dokunuşunda çok heyecanlı görünen Aykut 1 dakika sonra Webo'nun şutunu elinden kaçırınca gol çizgisini geçti ve Fenerbahçe maçta yeniden üstünlüğü sağladı.

    Kalan dakikalarda Fenerbahçe yüklense de farkı açacak golü bulamayınca karşılaşma Fenerbahçe'nin 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Moussa Sow Fenerbahçe Dirk Kuyt Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title