Haberler

Eyüp Sultan Belediyesi'nden okullara spor malzemesi desteği

Güncelleme:

Eyüp Sultan Belediyesi tarafından ilçede bulunan okullarda spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla 10 bin parça spor malzemesi, Eyüp Sultan Kültür Sanat Merkezi (EKSM)'nde okullara dağıtıldı.

Eyüp Sultan Belediyesi tarafından ilçede bulunan okullarda spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla 10 bin parça spor malzemesi, Eyüp Sultan Kültür Sanat Merkezi (EKSM)'nde okullara dağıtıldı.

Eyüpsultan Belediyesi, Belediye Başkanı Deniz Köken'in talimatıyla, ilçede bulunan 51 devlet okuluna masa tenisi raketi, topu ve filesi, badminton topu ve raketi, voleybol filesi, futbol topu, voleybol topu, basketbol topu, hentbol topu gibi spor malzemelerden oluşan 10 bin parça spor malzemesinin dağıtımını gerçekleştirdi. EKSM'de düzenlenen dağıtım törenine Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende verilen spor desteğinden ötürü öğrencilerin ve öğretmenlerin mutlu oldukları gözlendi. Spor malzemelerini teslim alan öğrenciler ile hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Köken, gençlere spor hayatlarında başarılar diledi.

"Gençler liseyi bitirmeden bir branşla ilgili lisans çıkartsın istiyoruz"

Programda konuşan Başkan Deniz Köken gençlere seslenerek, "Teniste, güreşte, tekvandoda, karatede ne bulursak sadece futbolla olmaz bütün gençler liseyi bitirmeden bir branşla ilgili lisans çıkartsın istiyoruz. Bununla ilgili alt yapıda ne eksiğimiz var; yakın zamanda spor çalıştayı yapıp bunları masaya yatırmamız lazım. Yarın doktor olur, hakim olur, vali olur, kaymakam olur ama gençliğinde yaptığı bu spor etkinliği veya herhangi bir musiki dalında yaptığı etkinlik onun yaşamında çok farklı bir yer taşıyacaktır. Siz spor yapın dereceler alın bizde size alt yapı hazırlayalım var mısınız" dedi. Program 10 bin parça spor malzemesinin okulların ihtiyaçları doğrultusunda dağıtımı ile son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Deniz Köken Eyüp Sultan Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title