Haberler

'Evlilik Artık İmkansız Hale Gelmişti'

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'yle Evliliğini Bitererek Fransa Tarihine Geçen Cecilia Sarkozy, Basına Konuştu. Eski Manken 'Basitçe İfade Etmek Gerekirse, Artık İmkansız Hale Gelmişti' Dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’yle evliliğini bitererek Fransa tarihine geçen Cecilia Sarkozy, basına konuştu. Eski manken "Basitçe ifade etmek gerekirse, artık imkansız hale gelmişti" dedi. Çift yapılan anlaşmanın ardından dün resmen evliliğe son noktayı koymuştu.

Bu kareler birer anı oluyor/Foto-galeri

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’yle evliliği dün resmen sona erdiren Cecilia Sarkozy, bir gazeteye verdiği röportajda, kamuoyunun merak ettiği soruları cevaplandırdı. Sarkozy'nin görevdeyken boşanan ilk cumhurbaşkanı olarak tarihe geçmesine neden olan Cecilia, evliliğini kurtarmak için elinden geleni yaptığını belirterek “Basitçe ifade etmek gerekirse, artık imkansız hale gelmişti” diye konuştu.

"ALDATTIM" İTİRAFI

Cecilia Sarkozy, 2005 yılında eşini işadamı Richard Attias’la aldatması olayını da ilk kez açıkça doğrulayarak, “2005 yılında biriyle tanıştım, aşık oldum ve sonra ayrıldım. Belki bunda, o dönemde çok medyatik bir hayat yaşıyor olmamın da etkisi olmuştur. Doğru davranmak, geriye dönüp bir şeyleri yeniden kurmayı denemek, alışık olduğum prensiplerimi yeniden edinmek istedim. İşte bu sayede bunları çabucak atlattık” dedi.

2 yıldır bu konuyla ilgili hiç konuşmadığını hatırlatan Cecilia Sarkozy, “Şunu bilmelisiniz ki kamusal hayat bana uymuyor. Gerçekten içerde yaşadığım şeylerle örtüşmüyor. Ben gölgeyi, sakinliği seven birisiyim” dedi.

‘ORASI BENİM YERİM DEĞİLDİ’

Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy için “O bir devlet adamı. Fransa ve Fransız halkı için çok şeyler yapmaya muktedir birisi” ifadesini kullanarak, “Ama bence orası benim yerim değil. Artık değil. Gazetecilerin ve köşeyazarlarının da sık sık söylediği gibi, Fransa halkı bir kişiyi seçti, bir çifti değil” dedi.

"SEBEPLER AÇIKLANABİLİR GİBİ DEĞİL"

Politikada özel hayatla kamusal hayatın karışıyor olduğunu çoktandır bildiğini, ancak iki eşiyle de bunu yaşamasına karşın, sonuna kadar savaş vermeyi tercih ettiğini belirten Cecilia, sonuçta bu durumdan hiç hoşlanmadığını söyledi. Cecilia Sarkozy, kendisini ayrılık kararını almaya iten gerekçeleriyse şöyle açıkladı: “Bana olan, milyonlarca insana olanlardan farklı değil; Bir gün, ilişkide yeriniz olmadığını görürsünüz. Çift olmak, hayatının en önemli şeylerinden biri olmaktan çıkar. Çalışmaz hale gelir. Sebepler açıklanabilir değil. Bu çok sayıda insanın başına geliyor. Bizim de başımıza geldi.”

Artık bu sayfayı çevireceğini belirten eski first lady, bundan sonra kamuoyunun gözü önünde yaşamayı kesinlikle bırakacağını vurgulayarak, “Artık gizlice, gölgede yaşamayı deneyeceğim. Sevdiğim gibi...” dedi.

Hiçbir zaman Nicolas Sarkozy’nin danışmanı gibi davranmadığını dile getiren Cecilia, “Nicolas’nın bu tarz tavsiyelere filan ihtiyacı yok. Ben onu sadece korumayı seçtim. Çünkü çok dışarıdan bakabilen birisiyim. Siyaset hayatından ayrı ve ona paralel küçük de olsa bir hayatı onun için korumaya çalıştım. Sakin ve dışarıdan bakabilen bir yapım var. Ama ne zaman ki atamalar, kararlar sözkonusu oldu, hemen büronun kapısını kapadım. O işlere hiç karışmak istemedim” dedi.

‘LİBYA'YA GİDECEĞİMİ SÖYLEDİĞİMDE ŞAŞIRDILAR’

Cecilia Sarkozy, Libya’da tutuklu bulunan hemşireler ve doktor için bulunduğu girişime de açıklık getirdi. Bir gün Devlet Sekreteri Claude Gueant’la konuşurken, kendisinin “Ben Libya’ya gidiyorum” dediğini aktaran Cecilia, hikayeden çok etkilendiği için, “Ben de geliyorum” şeklinde yanıtladığını söyledi. Gueant’ın bu duruma çok şaşırdığını dile getiren eski first lady, konuyu Nicolas Sarkozy’ye açtıklarını, onun da sıcak bakmasıyla Libya’ya gittiğini anlattı. Konunun ayrıntılarını içeren dosyayı uçakta okuduğunu belirten Cecilia Sarkozy, “Oraya vardığımda olayı çözebileceğimi düşünmeye başlamıştım. Bütün enerjimi buna verdim. Birinci seyahat, ikinci seyahat... Tam 50 saatimi orada konuşarak geçirdim. Konuştukça sorunu çözebileceğimi anladım. Başardım ve bundan çok memnun kaldım. Hiçbir beklentim yoktu. Bu konuyla ilgili polemikleri de anlamadım” diye konuştu.

Bu tür insani yardım işlerine ileriden devam edebileceğini kaydeden Cecilia, ancak şimdilik bunun bir proje halinde olmadığını belirtti.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title