Haberler

Evlendikten 2 Ay Sonra Kaybolan Hazal'ın Evinde Endişeli Bekleyiş Sürüyor

Mersin'de, Evlendikten 2 Ay Sonra "Ailemin Yanına Gidiyorum" Diyerek Evden Çıkan ve Türkçe Bilmeyen Genç Kadının Evinde Endişeli Bekleyiş Sürüyor.

Mersin'de, evlendikten 2 ay sonra "Ailemin yanına gidiyorum" diyerek evden çıkan ve Türkçe bilmeyen genç kadının evinde endişeli bekleyiş sürüyor.

5 yıl önce ailesiyle birlikte Almanya'dan gelen Hazal Gündoğdu (18), görücü usulüyle akrabalarının oğlu Ahmet Abdulkadir Gündoğdu ile 2 ay önce dünya evine girdi. Mutlu bir şekilde evliliğini sürdüren Gündoğdu, 2 ay sonra, "Ailemin yanına gidiyorum" diyerek kayınbabasının evinden çıktı ve bir daha da haber alınamadı. 25 gündür herhangi bir haber gelmeyen genç kadının ailesi ise, çocuklarının hayatından endişe ederek, meraklı gözlerle kapının veya telefonun çalmasını bekliyor.

Almanya'da doğup büyüdüğü için Türkçe bilmeyen, Almanca ve Arapça konuşabilen Hazal Gündoğdu'nun annesi Ayten Erdem, kızından 25 gündür haber alamadıklarını belirterek, "Eğer kızım beni duyuyorsa lütfen gelsin. Eğer onu gören varsa da polise bildirsin. Kızımın bir sıkıntısı olsa bana mutlaka söylerde ama hiçbir şey söylemeden ortadan kayboldu. Eğer ayrılmak istiyorsa gelsin biz boşanmasını da sağlarız" dedi.

Genç kadının ağabeyi Ömer Erdem ise, kardeşinin Türkçe konuşamadığını belirterek, "Eğer bizi duyuyorsa lütfen gelsin. Hepimiz perişan haldeyiz. Eğer kendisi gittiyse, geldiğinde kimse ona 'Niye gittin, nereye gittin?' diye kötü muamele yapmayacak. Kaçırıldıysa da, onu görenlerin insanlık namına polise bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

(ÖT-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title