Haberler

Eve Tırmanarak Girdi, Polisten Kaçamadı

Adana’da bir evin penceresindeki demir parmaklıklardan tırmanarak içeri girip 9 bin lira değerinde cep telefonu ve tablet ile 2 bin 500 lira çalan hırsız yakalandı.

Adana'da bir evin penceresindeki demir parmaklıklardan tırmanarak içeri girip 9 bin lira değerinde cep telefonu ve tablet ile 2 bin 500 lira çalan hırsız yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah ezanı zamanı bir kişi polisi arayarak bir apartmanın demir parmaklıklarından bir kişinin indiği ihbarında bulundu. Bunun üzerine polis, hemen verilen adrese gelerek apartmanın 1. katından başlayarak önce N.Ö. isimli kadının zilini çaldı. Kapıyı açan kadın, karşısında polisi görünce şaşırdı. Polis, bir vatandaşın apartmanın demir parmaklıklarından birinin inip kaçtığı ihbarında bulunduğunu evlerine hırsız girebileceğini söyledi. Bunun üzerine kadın, eve girip baktığında yatak odasında yastığının yanında olan cep telefonunu bulamadı. Eşinin ve çocukların cep telefonu ile tabletlerine baktığında onların da olmadığını fark etti. N.Ö. dolapta sakladığı 2 bin 500 liranın yerinde olup olmadığına kontrol etti. Paranın da olmadığını görünce genç kadın kapıya gelerek hırsızın kendi evlerine girdiğini söyledi. Eve giren polis, evden 9 bin lira değerinde 5 cep telefonu, 1 tablet ve 2 bin 500 lira çalındığı şikayetini aldı.

Polis, evde yaptığı çalışmada hırsızın eve pencerelerin demir şebekelerinden tırmanarak girdiğini daha sonra ev sakinleri uyurken kimseyi uyandırmadan evin bütün odalarını tek tek gezip ne kadar değerli eşya ve paralı alıp yine demir parmaklıklardan aşağıya indiğini belirledi. Polis, vatandaştan hırsızın eşkalini alıp yaptığı çalışmada zanlının Mehmet K. (28) olduğunu tespit etti. Polis, yaptığı operasyon sonucu kısa sürede zanlıyı yakaladı. Zanlıyı gören vatandaş teşhis ederken, zanlının da polise verdiği ifadede suçunu itiraf ettiği ileri sürüldü. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fevzipaşa Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title