Haberler

Eto, 2. Avrasya Zeytin Fuarı'na Katılıyor

Balıkesir'in Edremit Ticaret Odası'na (Eto) Bağlı 11 Firma, İstanbul'da Düzenlenecek Olan "2. Avrasya Zeytin, Zeytinyağı ve Prosesleri Fuarı ve Kongresi"ne Katılacak.

Balıkesir'in Edremit Ticaret Odası'na (ETO) bağlı 11 firma, İstanbul'da düzenlenecek olan "2. Avrasya Zeytin, Zeytinyağı ve Prosesleri Fuarı ve Kongresi"ne katılacak.

ETO meclis üyesi ve Zeytin Zeytinyağı Meslek Komitesi Başkanı Doğan Öğe, ETO'ya bağlı 11 firmanın ilk kez, tamamen zeytin ve zeytinyağı ağırlıklı bir fuar organizasyonuna katılacağını açıkladı. "2. Avrasya Zeytin, Zeytinyağı ve Prosesleri Fuarı ve Kongresi" adı altındaki fuarın 17, 18 ve 19 Nisan 2008 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşeceğini belirten Öge, "Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan uluslar arası bu zeytin ve zeytinyağı fuarına geçtiğimiz yıl ziyaretçi olarak katıldık ve faydalı olduğunu gördük. Bu yıl da girişimlerimizi yaparak fuara katılımcı olduk. Bu fuar sayesinde zeytin ve zeytinyağı sektörüyle ilgilenen bölgemizde sektörel faydalar sağlanacaktır. Yaklaşık 20 kişilik bir grup halendi katılacağımız fuara bir gün önceden gideceğiz ve stantlarımızdaki yerlerimizi alacağız. Fuarı gezip görmek isteyen Edremitlileri de davet ediyoruz. Daha önceki fuarlar geniş kapsamlıydı. Bu fuarı diğerlerinden ayıran özellik ise, yalnızca zeytin ve zeytinyağı ağırlıklı olmasıdır. Dünyadaki tüm zeytin ve zeytinyağı kültürleri bir araya gelme şansı bulacak. İnşallah bölgemizi temsilen başarı kaydederiz. Fuar organizasyonundaki masrafları karşılayan ETO yönetimine teşekkür ediyoruz. Söz konusu zeytin ve zeytinyağı olunca odamız tüm imkanlarını seferber ediyor" dedi.

(SŞ-MŞ) 14.04.2008 17:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title