Haberler

    Eski Telefonları Yeniden Kullanabileceğiniz 4 İşe Yarar Fikir

    Eskiyen telefonlarınızı atmak ya da satmak zorunda değilsiniz. Bir şekilde onları işlevsel olarak hayata döndürebilirsiniz.

    Eski telefonunuz, ikinci el piyasasında istediğiniz kadar para etmiyorsa onu atmak zorunda değilsiniz. Telefonunuzu istemediğiniz bir fiyata satmak veya direkt çöpe atmak yerine, çok daha faydalı işler doğrultusunda kullanabilirsiniz.

    Eski telefonları müzik çalara çevirebilirsiniz:

    Eski akıllı telefonunuzu müzik çalar olarak kullanmak için herhangi bir SIM kart kullanmanıza gerek yok. Cihazınızın sadece Wi-Fi bağlantısını yapın ve tercih ettiğiniz müzik uygulamasını istediğiniz gibi kullanın. Tabii yıllarca size eşlik eden telefonunuzun batarya ömrü muhtemelen kötü bir hale gelmiştir, bu yüzden cihazı evde sürekli prize bağlı bir müzik çalar olarak, iyi bir Bluetooth hoparlör ile kullanmak en güzeli olacaktır.

    Eski iPhone'unuzu Apple TV'niz için kumanda yapabilirsiniz:

    Bir Apple TV sahibiyseniz, eski iPhone'unuzu kumanda olarak kullanabilirsiniz. Fiziksel Apple TV kumandasına göre daha fazla kaydırma alanı sunan iPhone'unuz ile Apple TV deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

    Eski telefonunuzu sabit bir araç, bisiklet veya mutfak ekranına çevirebilirsiniz

    Eski telefonunuzu aracınıza sabitleyerek, onu bir navigasyon ve müzik aletine çevirebilirsiniz. Cihaz sürekli şarja takılı olarak duracağı için hem şarj probleminiz olmayacak hem de ana telefonunuzu kullanmadığınız için tak-çıkar işleriyle uğraşmayacaksınız. Aynısı bisiklet için geçerli olduğu gibi, cihazınızı mutfakta yemek tariflerine bakma amacıyla da kullanabilirsiniz.

    Eski telefonunuzu bebek kamerasına çevirebilirsiniz:

    Harici bir bebek izleme cihazı almak yerine eski telefonunuzu bu amaçla kullanmanız mümkün. Cloud Baby Monitor gibi çeşitli uygulamalar sayesinde bebeğinizin durumunu sürekli takip edebilirsiniz.

    Eski telefonları değerlendirebileceğiniz 4 farklı yöntemi sizlerle paylaştık. Bu yöntemlere ek olarak yapılabileceğini düşündüğünüz şeyleri yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Apple Haberler

    AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title