Haberler

Erzurum: Erzurumlu Karateciler İzmir'de Mindere Çıkıyor

Erzurumlu Karateciler 21-24 Aralık Tarihleri Arasında İzmir'de Yapılacak Olan Ümit-genç Türkiye Karate Şampiyonası'nda Mindere Çıkacak.

Erzurumlu karateciler 21-24 Aralık tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Ümit-Genç Türkiye Karate Şampiyonası’nda mindere çıkacak.

Gençlik spor ve Çelebi spor kulübü sporcularından Cihat Kırcı, Emre Şahin ve Aydan Akbulut antrenör Ahmet Çelebi nezaretinde İzmir’e hareket etti.

Karate İl Temsilcisi ve antrenör Ahmet Çelebi;” İzmir’de yapılacak olan şampiyonada sporcularımızın ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini umuyorum. Sikletlerinde en iyi sporculardan oluşan ekibimiz, geçtiğimiz hafta okullar arası Türkiye Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar elde ederek bu müsabaka öncesi hazır olduklarını gösterdiler. Son yıllarda sporcu potansiyelinde büyük patlamalar olduğundan dolayı müsabakaların heyecanlı ve kaliteli olacağına eminiz. Ancak bizim asıl amacımız rakiplerimizi mağlup ederek Avrupa şampiyonası kadrosuna girmektir”dedi.

(İRT-İRT)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title