Haberler

Eryılmaz'dan Gökçek'e: "Yüreğin Yetiyorsa Bunları da Yık"

"Gerekirse ODTÜ'yü yıkarım" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, bu kez içinde AOÇ'deki ASKİ Sosyal Tesisleri'nin de bulunduğu Ankara'daki kaçak ve ruhsatsız yapıların listesini verdi.

"Gerekirse ODTÜ'yü yıkarım" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, bu kez içinde AOÇ'deki ASKİ Sosyal Tesisleri'nin de bulunduğu Ankara'daki kaçak ve ruhsatsız yapıların listesini verdi. Eryılmaz, Gökçek'e "Yüreğin yetiyorsa bunları da yık" dedi.

Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, ODTÜ'deki 45 binanın yıkılması gerektiğini söyleyen Gökçek'e, "Ankara'yı hukuk dışı yapıların merkezi haline getiren Gökçek, AOÇ içindeki ASKİ Sosyal Tesisleri'nin kaçak olduğunun farkında mısın?" diye sordu. Yapı ruhsatı olup da iskan ruhsatı olmayanlar yapılar arasında Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık ek binası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve MTA'nın da bulunduğunu belirten Eryılmaz, şunları kaydetti:

"Bir şeyi yıkma heveslisi Gökçek'e yıkmaya yüreğinin yetmeyeceği yerlerin listesini sunuyoruz. Hiç ruhsatı olmayan; Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi, Turizm Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Demiryolları Limanlar ve Hava Meydanları Genel Müdürlüğü, Telsizler Genel Müdürlüğü.

Her fırsatta sözünün eri olduğunu söyleyen ama her sözünden de çark ettiğini Ankaralıların çok iyi bildiği Gökçek eğer korkmuyorsa bu saydığımız yıkılacak yerler az geldi bunlar da iş mi bana biraz daha yıkılacak yer gösterin diyorsa biz de ona hay hay ruhsat için dosyası bulunmayan ve yıkılmak için sizin emrinize amade olan başka bazı yerler sunuyoruz; Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Çevre Bakanlığı, Elektrik İşleri Etüt İdare Genel Müdürlüğü, Bayındırlık ve İskan Genel Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Şap Enstitüsü."

Gökçek'e, "Saydığımız yerleri yıkamıyor ve ille de bir yeri yıkıp tatmin olmak istiyorsan bu yıkacağın yer ODTÜ olmasın" diye seslenen Eryılmaz, "AOÇ içindeki kaçak olarak yaptığınız ASKİ Sosyal Tesisleri'ni yıkın ve kendinizi tatmin edin" dedi. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title