Haberler

Erol Bulut, Trabzonspor maçında eski sistemine dönmenin planlarını yapıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda kaderini belirleyecek Trabzonspor maçında teknik direktör Erol Bulut, eski sistemine geri dönmeyi planlıyor. Bulut, 10 maçta 9 galibiyet aldığı eski sistemini taraftarlardan gelen tepkiler sonrasında değiştirmişti. Genç çalıştırıcı, Trabzonspor karşısında topu rakibine bırakarak galibiyet arayacak.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Göztepe yenilgileriyle zirvede hasar alan Fenerbahçe'de tek hedef Trabzonspor'u yenmek. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor deplasmanında eski sistemiyle sahada olacak. Erol Bulut'un takımı bu sezon oyunu rakip yarı sahada oynamakta zorlandı.

Bu nedenle genç çalıştırıcı birçok maçta oyunu kendi yarı sahasında kabul edip rakibin bıraktığı boşluklar üzerine gitmeye çalıştı. Oyun olarak eleştirilmiş olsa bile bu taktik anlayış neticesinde önemli puanlar kazanıldı ve takım zirvede yer aldı. Özellikle ocak ayında Fenerbahçe, 10 maçta 9 galibiyet alarak ligde liderliğe yükseldi.

GÖZTEPE MAÇINDA SİSTEM ÇÖKTÜ

Kötü oyun eleştirilerinin yönetim ve sportif direktör Emre Belözoğlu tarafından dillendirildiği bir ortamda, Mesut Özil transferi de eklenince Erol Bulut mecburen farklı bir oyun oynatmak durumunda kaldı. Göztepe maçında rakip yarı sahada oynamak isteyen ve baskı kurmayı planlayan sarı-lacivertlilerin bu hedefi henüz 9. dakikada çöktü. Neredeyse tüm takım kullanılan korner için rakip kaleye yöneldiği sırada arkada bırakılan boşluğun bedeli ağır oldu. Kendi yarı sahasından çıkan Halil Akbunar önce Caner'i hızıyla geçti. Kaleci Altay da topu önlemek için ileri çıkınca Halil, topu boş ağlara gönderdi.

Erol Bulut, Trabzonspor maçında eski sistemine dönmenin planlarını yapıyor

FENERBAHÇE ESKİ DÜZENİNE DÖNÜYOR

Maçın ardından Erol Bulut yaptığı açıklamada, eski oyun sisteminin eleştirilmesine tepki koyarak bu şekilde birçok takımın oynadığını ve puanlar kazandığını ifade etti. Trabzonspor maçıyla birlikte sarı-lacivertliler eski düzenine dönecek. Topu rakibine bırakacak olan Fenerbahçe, Trabzonspor'un bırakacağı boşlukları bekleyecek. Özil de burada devreye girerek savunma arkası kilit pasları ile arkadaşlarına fırsat yaratmaya çalışacak.

İRFAN CAN TAKIMA KATILIYOR

Fenerbahçe'nin flaş transferlerinden İrfan Can Kahveci'nin tedavi sürecinde sona gelindi. Başakşehir forması giyerken ligin 21. haftasında Çaykur Rizespor karşılaşmasında adalesinde ağrı hisseden İrfan Can Kahveci'nin yapılan kontrolleri sonrasında sol arka adalesinde yırtık tespit edilmişti. İrfan Can, tedavi sürecinde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-lacivertli kulübün sağlık ekibinin yoğun çabası ile sakatlığını atlatan İrfan Can için son kararı Erol Bulut verecek. Yıldız orta sahanın bugün takıma katılması da bekleniyor.

Erol Bulut, Trabzonspor maçında eski sistemine dönmenin planlarını yapıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Erol Bulut Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (29)

TARAFTİR:

YALI COCUGUNA DA YAZIK BE BİR İNSANIN PARASI VAR AKLI YOK DİYE BU KADAR YAPILMAZ YA. .

12
10
yanıtYanıtla
1907:

Sen aç karnını doyur ilk önce pis fakir

yanıt0
yanıt0
volky:

Sistem mi varmış ki? değiştiriyor

19
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Hangi sistem Erol bulut hangi sistem7 yaşındaki çocuk bu takımı 10 puan önde götürür du senin sisteminde mi var iki pas yapamayan takımın Sistemimi var komedi gibisin senin en güzel sistemin bi an once defolup gitmek Aragones kulübe de uyurken bile bu takım cincona 4 atmisti

12
5
yanıtYanıtla
BANKO CEVDET:

Trabzon yenilmez bu maçta

12
5
yanıtYanıtla
reis:

bence de her şeye rağmen FB asla yenilmez. . . yüzde 70 fb yener, yüzde 30 da var hakemli beraberlik

yanıt3
yanıt10
Vah vah:

Desene Nwakaeme ifadesini alıp görevine son verecekler :-))

14
3
yanıtYanıtla
özfb li:

erol hoca fos , taktiği maktiği yok, top tutmasını stop etmesini sürmesini bilmeyen bir sürü futbolcu var fb de, ama asıl sorun konsantrasyonda. . . serdar mal gibi ters döndü, lemos aptalca taban girdi, caner de mal gibi adamın 4mt gerisinde, sırf bu 3 pozisyon yüzünden 3 maç da kaybedildi. . her futbolcu SLAZAİ gibi tam maça kendini vermeli, biraz hakemlere itiraz etmeli. . . tatlı sert agresif olunmalı.

10
6
yanıtYanıtla
as:

ne yapıp ne edip bi şekilde hakemi de araya sıkıştırıyorsunuz. Bu yüzden asla başarılı olamaz FB. Hakem ile maç kazanmaya çalışmayı bırakmalı önce futbol oyanamalı.

yanıt11
yanıt4
BENCE:

HERKES KONSANTREOLUR, FB İLK GOLÜ BULURSA FARKA BİLE GİDEBİLİR. . .

yanıt2
yanıt4
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title