Haberler

Erciyesspor Yönetiminden Kocasinan'a Ziyaret

Erciyesspor Kulüp Yöneticilerinden Oluşan Bir Heyet, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı Makamında Ziyaret Etti.

Erciyesspor Kulüp Yöneticilerinden oluşan bir heyet, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Erciyesspor Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, İkinci Başkan Şadi Büyükkeçeci, Basın Sözcüsü Kadir Uslu, As Başkan Naci Bulut ve diğer yöneticiler katıldı.

Ziyaret çerçevesinde bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Enver Kemalaoğlu, gelecek sezon için yapacakları çalışma ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Kemaloğlu, "Ayrıca başkanımızın bizi kabul etmelerinden çok memnunuz. Sezon boyunca en önemli desteği kendisinden aldık. Umarım önümüzdeki sezonda bizi desteklemeye devam ederler" dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise Erciyesspor'un bu sezon iyi bir performans sergilediğini belirterek, "Erciyesspor'un son haftalara kadar süper lig şansı vardı, bu bir maratondu ve olmadı. Yöneticiler ve futbolcular fedakarca çalıştılar, ben kendilerini tebrik ediyorum. Şehrimizi hem iç saha, hem de dış saha maçlarında en iyi şekilde temsil ettiler. Kulüp yönetimi ve transfer komitesi ile ortak bir çalışma yaparak, süper lig hedefleyen bir takım oluşturulması gerekir. Bunun da güçlü bir mali yapı ile sağlanacağını biliyoruz. Belediyelerimiz ve Kayseri kamuoyu Kayserispor ve Erciyespor'un her zaman yanındayız" dedi.

(İA-SE-Y) 29.05.2008 16:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title