Haberler

Ercan Kazaz, Hebros Rallisi'ni 5. Sırada Tamamladı

Türkiye Ralli Şampiyonası Lideri Ercan Kazaz, 7 Yıl Aradan Sonra Start Aldığı Bulgaristan'da Doğu Avrupa Kupası'na Dahil Hebros Rallisi'ni Genel Klasmanda 5. Sırada Tamamladı.

Türkiye Ralli Şampiyonası lideri Ercan Kazaz, 7 yıl aradan sonra start aldığı Bulgaristan'da Doğu Avrupa Kupası'na dahil Hebros Rallisi'ni genel klasmanda 5. sırada tamamladı.

4-5 Ağustos tarihlerinde Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde koşulan Doğu Avrupa Kupası ilk yarışı Hebros Rallisi'nde start alan 2006 Türkiye Ralli Şampiyonu Ercan Kazaz, Türkiye Ralli Şampiyonası'na verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek hanesine 9.9 puan kaydetti. Toplam 219.92 kilometre uzunluğundaki asfalt karakterli 16 özel etaptan oluşan Hebros Rallisi'nin ilk günü güneşli ve sıcak bir havada, ikinci ve son günü ise hiç dinmeyen yağmur altında tamamlandı.

Subaru Impreza N12 ile Cem Bakançocukları'nın copilotluğunda asfalt parkurda değişen hava koşullarında mücadele eden Ercan Kazaz, "Hebros Rallisi ile bu sene ikinci kez asfalt parkurda yarışma fırsatı buldum. 7 yıl sonra Bulgaristan'da dişli rakipler karşısında güzel bir mücadele ile beşincilik elde ederek hedefimize ulaştık. Değişen hava koşullarında risk almadan elde ettiğimiz bu sonuç bizi Türkiye Ralli Şampiyonası'na ekleyebileceğimiz 9.9 puan ile biraz da olsa avantajlı duruma getirdi" dedi.

Toplam 20 ekibin finiş gördüğü Hebros Rallisi'nde, bir diğer Türk ekip Yağız Avcı-Ersan Alkır ikilisi rallinin ilk gününde yarışa veda etti.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title