Haberler

Emekli Yarbay Gakmen'in PKK'ya Karşı 'Zafer Mümkün' Kitabı

DENİZLİ'de, emekli Jandarma Yarbay Ufuk Gökmen, PKK terör örgütüyle mücadelesini ve terörün bitirilme yöntemlerini 'Zafer Mümkün' isimli kitabında topladı.

DENİZLİ'de, emekli Jandarma Yarbay Ufuk Gökmen, PKK terör örgütüyle mücadelesini ve terörün bitirilme yöntemlerini 'Zafer Mümkün' isimli kitabında topladı. Daha önce PKK'nın bombalı saldırısı sonucu yaralanan ve Diyarbakır İl Jandarma Komutan Yardımcılığı'ndan sonra emekli olan Gökmen, kitabını sevenleri için imzaladı.

Emekli Jandarma Yarbay Ufuk Gökmen, askeri lise ardından Kara Harp Okulu'nu bitirdi. Gökmen ilk olarak teğmen rütbesiyle Hakkari Çukurca Işıklı Üs Bölgesi'nde Sınır Bölük Komutanlığı'nda görev yaptı. Ardından Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçesi Jandarma Komutanı, Denizli Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı görevlerinde buludu. Daha sonra atandığı Ağrı Doğubeyazıt'ta ilçe jandarma komutanı olarak görev yaparken, PKK'nın bombalı saldırısı sonucu yaralandı. GATA bir süre tedavi gören Yarbay Gökmen, tedavisinin bitmesi ardından sırasıyla Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Daire Başkanlığı, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yaptıktan sonra emekli oldu.

Yarbay rütbesindeyken emekli olan Ufuk Gökmen, terörün yoğun olduğu bölgelerde görevi sırasında PKK terör örgütü hakkında edindiği deneyimleri ve yaşadıklarını 'Zafer Mümkün' isimli kitapta topladı. İrfan Yayıncılık tarafından basılan; 166 sayfalık kitabını Gökmen, Halikarnas Kitabevi'nde okurmarı için imzaladı. Gökmen'i ailesi ve dostları, imza gününde yalnız bırakmadı.

'Zafer Mümkün' isimli kitabında PKK terörünü ve nasıl mücadele edildiğini yaşayan bir kişi olarak kaleme aldığını belirten Gökmen, şöyle konuştu:

"Toplumun yaşanmakta olan süreci iyi görebilmesi için bizzat bu mücadelenin içinde olanların penceresinden bakabilmesi gerekmektedir. Zafer Mümkün bu maksatla hazırlanmış bir kitaptır. Doğu'da yaşananları PKK ile nasıl mücadele edildiğini vatandaşların, yaşayan bir kişinin penceresinden okumasını istedim. Şimdiye kadar olumlu tepkilerle karşılaştım. Bundan sonraki kitabımda yaşanmış olayları yazacağım."

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Hakkari PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title