Haberler

Elazığ: Kaza Kurşunuyla Ölen Genç, Elazığ'da Toprağa Verildi

Muğla'da Bir Restoranda Çıkan Kavgada Kaza Kurşunuyla Hayatını Kaybeden Fatih Yıldız'ın Cenazesi, Elazığ'da Toprağa Verildi.

Muğla'da bir restoranda çıkan kavgada kaza kurşunuyla hayatını kaybeden Fatih Yıldız'ın cenazesi, Elazığ'da toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla'da akşam saatlerinde yemek yemek üzere bir restorana giren Fatih Yıldız (25), burada çıkan silahlı kavgada seken bir kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Özel bir kuruluşta çalışan Yıldız, Muğla'dan karayoluyla Elazığ'a getirildi. İzzetpaşa Camii'nde yapılan cenaze törenine, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. A. Baki Türkoğlu ile yaklaşık 500 kişilik vatandaş topluluğu katıldı. Törende ayakta durmakta güçlük çeken baba Burhan Yıldız, gözyaşlarına hakim olamayarak Milletvekili Türkoğlu'na sarıldı. Fatih Yıldız'ın cenazesi, kılınan öğle namazına müteakip Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title