Haberler

ZenithOptimedia 15 Yaşında

Güncelleme:

ZenithOptimedia bugün yeni bir stratejik konumlandırmayı hayata geçiriyor.

"Live ROI" . Bu yeniliği tüm markalarına yansıtarak grup bünyesinde bulunan Zenith, Optimedia, Moxie, Newcast, Performics, Ninah, Sponsorship Intelligence ve Scoop şirketlerinde kapsamlı ve küresel bir isim değişikliğine gidiyor.

Yatırımın geri dönüş ajansı olarak bilinen ZenithOptimedia, özenli ve objektif bir tutum sergileyen reklam harcamalarının yatırıma dönüşümü konusunda en etkin çözümleri geliştireren, dünyanın ilk medya ajansıdır. Dijital ve online medya kullanımının yıllar içerisinde gelişmesi markalara tüketicilerle etkileşimde bulunma fırsatlarını çarpıcı bir oranda arttırmıştır ve marka sahiplerine sayısız fırsatlar vermiştir. Giderek rekabetin arttığı medya dünyasında performans ve yatırımın geri dönüşünü takip ve analiz etmek eski yıllara oranla her zamankinden daha önemli bir hal almıştır. Yeni stratejik konumlandırma kapsamında geliştirilen "Live ROI" de aynı titiz yaklaşımı koruyup, aynı zamanda ZenithOptimedia'nın veri analizi ve atılım konularında müşterilerine yenilikçi ROI çözümlerini sunma becerisini sağlamlaştırıyor.

ZenithOptimedia CEO'su Steve King: "Biz, yaptığımız her işin merkezine sorumluluğu koyan bir ajansız ve bu alandaki öncülüğümüz başarı ve gelişmemizin alt yapısını oluşturmaktadır. Günümüzde giderek artan rekabet ortamı ve gelişen digital dünyada geleneksel ROI teknikleri artık müşterilerimiz için istediğimiz seviyede hizmeti sağlayamamaktadır. Bu durumun sonucu olarak "Live ROI" ihtiyacı ortaya çıktı. Live ROI, ROI'yi bir sonraki seviyeye taşıyarak bütçelerin nasıl ve hangi alanlara yatırılmak suretiyle en iyi geri dönüşleri sağlayabileceğini gösteren, gerçek zamanlı bir yaklaşım ortaya koymaktadır. Geçtiğimiz iki yıl boyunca Live ROI'yi birçok zorlu sınava tabi tuttuk ve gördük ki; müşteriler için en kapsamlı ve geleceğe dönük olan yaklaşım budur."

Yeni konumlandırmamızın içerisinde Touchpoints ROI Tracker, Socialtools, Adforecast.com, Open ve Live Academy'nin olduğu son teknoloji ve birinci kalite araç ve programlamlarla desteklenen programlar bulunmaktadır. Touchpoints ROI Tracker tüketiciyle tüm temas noktalarının kategori bazında etkisini ölçümleyen tescilli bir araçtır- belli başlı temas noktalarının tüketici üzerindeki etkisini belirlemekte ve müşterilerin medya yatırımlarına mümkün olan en verimli geri dönüşü sağlamak konusunda da kanıtlanmış bir başarı geçmişine sahiptir. Socialtools ise markaların Facebook sayfalarındaki performanslarını "canlı panolar" aracılığıyla takip edip, fan sayıları, beğeni, yorumlar ve benzeri değerleri ölçebilen ve marka sayfaları arasında karşılaştırmalı analizler yapılmasını mümkün kılan yepyeni bir yazılımdır.

Adforecast.com, ZenithOptimedia global reklam harcamaları üzerine kurulu dünyaca meşhur geçmiş ve geleceğe yönelik raporların bulunduğu ilk online veritabanıdır. İçerisinde önceki yıllara ait global reklam harcamaları ile önümüzdeki yıllar için yıl bazında projeksiyonlar mevcuttur. Open ; Zenithoptimedia'nın yeni fikir üretme konusundaki açık kaynak yaklaşımı ve felsefesidir. Live Academy de, çalışanlarımıza yeni konumlandırmamız ve yapılanmamızı aktarmak üzere oluşturulmuş, tüm networkümüze açık , içerik, araştırma gibi konularda branşlararası hizmet veren ve 12,000 saatin üzerinde kurslar sunmuş olan eğitsel bir yazılımdır.

Yeni stratejik konumlandırma, dünya çapındaki 250 ofisimizde aynı anda hayata geçirilmektedir. 2004 yılında Zenithmedia ve Optimedia'nın birleşmesinin ardından oluşturulmuş olan, "The ROI Agency" altmetni, imza niteliğindeki konumlandırma ve zirve sembolünü korurken, markanın görsel kimliği ve marka işaretini yenilemiştir. Zenith ve Optimedia da ZenithOptimedia'nın kullandığı harf karakterleri, zirve sembolü, kurumsal renk paleti ve "The ROI Agency" altmetnini kullanılırken, Zenithmedia Zenith olarak yeniden adlandırılmıştır.

Diğer tüm ZenithOptimedia Group markalarının (Newcast, performics, Moxie, Ninah, Sponsorship Intelligence ve Scoop) logoları marka bütünlüğü yaratmak adına yeniden dizayn edilmiştir. Tüm firmalar ZenithOptimedia ile aynı yazı tipini kullanmakla beraber, bu markalar ilave renk ve sembollerin kullanımıyla kendi farklarını ortaya koyacaktır. Kullanılan bu ilave renkler, ZenithOptimedia renkleriyle birleştirilerek kurumsal renk paletini oluşturmaktadır.

ZenithOptimedia Türkiye CEO'su Mete Soğuksu ise konuya şu şekilde yaklaştı: "Yeniden konumlandırmanın yarattığı fırsatı kullanarak kurumsal markamızı yurtiçi ve yurtdışında yeniden canlandırmaktayız. En hızlı büyüyen medya ajansı olarak, bu yeni kurumsal kimlik çalışması bizlere gelişimimizin yeni boyutunu müjdelerken; müşteri ve çalışanlarımıza da iletişim , planlama ve satınalma alanında her zaman ön sıralarda olacağımıza dair taahütümüzü kanıtlamaktadır."

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Zenith Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title