Haberler

Belediye personeli, en düşük maaşın 5 bin 55 TL olmasının ardından Başkan'ı pankartla karşıladı

Güncelleme:

Ankara Gölbaşı Belediyesi çalışanları, en düşük maaşın 5 bin 55 TL'ye çıkarılmasını memnuniyetle karşıladı. Personel, Başkan Ramazan Şimşek'i, belediye binası önünde teşekkür pankartı, davul ve zurna ile karşıladı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, şubat ayı son meclis toplantısında Gölbaşı Belediyesi'nde en düşük işçi maaşının 5 bin 55 TL olduğunu açıklamıştı. Açıklamanın ardından, haftanın ilk iş gününde çalışanlar belediye binası önünde toplandı. Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek'i ellerinde pankartlar ve davul zurna ile karşılayan çalışanlar, Şimşek'e teşekkür etti.

Belediye personeli, en düşük maaşın 5 bin 55 TL olmasının ardından Başkan'ı pankartla karşıladı

"İLÇEYİ AYAKTA TUTAN SİZLERSİNİZ"

Belediye binası önünde belediye çalışanları ile buluşan Şimşek, "Sizler çalışıyorsunuz bizlerde emeğinizin karşılığını veriyoruz. Bu bizim görevimizdir. İlçeyi ayakta tutan sizlersiniz. Temizleyen, onaran, bakan, güzelleştiren ve insanların rahat yaşamasını sağlayan sizleriniz" ifadelerine yer verdi.

Belediye personeli, en düşük maaşın 5 bin 55 TL olmasının ardından Başkan'ı pankartla karşıladı

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE HALAY

Konuşmanın ardından belediye çalışanları tarafından Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e plaket ve çiçek takdim edildi. Tören sonrasında çalışanlar davul zurna eşliğinde halay çektiler.

Belediye personeli, en düşük maaşın 5 bin 55 TL olmasının ardından Başkan'ı pankartla karşıladı

YARDIMLARLA 5 BİN 416 TL'YE ÇIKIYOR

Belediye meclisinde yaptığı açıklamada belediye personelinin en düşük maaşının 5 bin 416 TL olacağını belirten Şimşek, "Belediyede çalışan toplamda bin 200 personelimiz var. Belediyemizin imkanları doğrultusunda gece gündüz çalışan kardeşlerimizin yanında olmak için 2 aylık bir çalışmanın sonucunda, bekar düz personel; yemek, yakacak yardımı, ikramiye tutarı, bayram harçlığı, sendika kesintisi sonrasında ele geçen net maaş ortalama tutarı 5 bin 416 TL, bu ücrete dahil olmayan teknik personel farkları, çocuk paraları, öğrenim ödemeleri personelin durumuna göre ayrıca ilave edilecektir. Bu sadece bekar personelimiz için olacak böylelikle belediyemizde en düşük maaş tutarı net 5 bin 55 TL oldu" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gölbaşı Belediyesi Ramazan Şimşek Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Yusuf Ayan:

Niye verdi demiyorum ama verdigi halkın parası bizim paramızla itibar görüyor çok değişik bir ülkede yaşıyoruz kanun düzenlemeleri çok yavaş ilerliyor şimdi neden avrupadan 100 yıl geride kaldigimizi anliyorum

33
56
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Siz ne memnuniyetsiz insanlarsınız ya... vermese niye vermedi veya yapmadı, verse zaten bizim vergilerimizi veriyor falan filan zırvalar durursunuz...

yanıt19
yanıt1
HALİS ER:

Adam gibi adam

38
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title