Haberler

Yolların Emekçileri Bu Kez İftar İçin Mola Verdi

Güncelleme:

1000 kamyon şoförü bu kez araçlarını park etti, iftar için bir araya geldi.

Dünyanın önde gelen global tedarik zinciri yönetimi şirketlerinden CEVA, her yıl Ramazan Ayı'nda kamyon şoförleri için 3. kez düzenlediği Geleneksel İftar yemeğini, bu yıl 25 Temmuz Çarşamba akşamı Gebze Marmara Nakliyeciler Sitesi'nde düzenledi. 1000 kamyon şoförünün bir araya geldiği iftar yemeğinin gündeminde, 1 Temmuz'da yürürlüğe giren Türk Ticaret Kanunu kapsamında "Kamyoncular, araçlarına duygu ve düşüncelerini aktardıkları yazıları yazamayacak." maddesi ile kamyon edebiyatının sona ermesi vardı.

İftar yemeği ile ilgili konuşan CEVA Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmayı simgeleyen bir ay olduğunun altını çizerek "Böylesine anlamlı bir zamanda, bu birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile bugün burada bizimle olan tüm misafirlerimize ve iş ortaklarımıza en derin teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Uzun, "CEVA Lojistik olarak Türkiye'de faaliyete başladığımız günden beri yükselen başarı grafiğimizle bugün geldiğimiz noktada; değerli iş ortaklarımız ile birlikte emin adımlarla ilerlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerle birlikte büyümeye devam edeceğiz. Bugün sektörde ulaştığımız yer bizler için gurur verici olmanın yanı sıra daha büyük hedeflere ulaşmamız için temel oluşturmaktadır.Türk lojistik sektörünün küresel pazarda hak ettiği yeri alması için, siz değerli iş ortaklarımızla beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepinize destekleriniz için teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title