Haberler

Türk İş Dünyasının En Büyük Konferansı

MARKA 2011 sıra dışı konukları ve çarpıcı konularıyla iş dünyasına ilham verecek.

MARKA 2011 BAŞLIYOR!

15–16 Aralık 2011, Swissotel the Bosphorus İstanbul

İş dünyasının bir yıl boyunca merakla beklendiği MARKA Konferansı 15-16 Aralık 2011 tarihlerinde, Swissotel the Bosphorus İstanbul'da yapılacak. Dünyaca ünlü marka danışmanları, etkileşim deneyimi tasarlayan yıldız tasarımcılar, yaşam tarzı sunan markalar, efsane moda kraliçeleri, dijital dünyadan yepyeni fikirler… Hepsi Türk iş dünyasının en büyük konferansı MARKA 2011'de!

Türkiye'nin lider eğitim ve konferans kuruluşu Yürekli tarafından 15-16 Aralık tarihleri arasında Swissotel the Bosphorus İstanbul'da düzenlenecek olan MARKA Konferansı 12. yılında yine çok konuşulacak bir programla iş dünyasının karşısına çıkıyor. Yapı Kredi World'ün ana sponsorluğunda düzenlenecek olan MARKA 2011, markaların gündemini belirlemeye ve marka ekiplerinin gelecek dönem çalışmalarında derin izler bırakmaya hazırlanıyor.

Türkiye'den ve dünyadan alanında uzman isimler MARKA 2011'de iki gün boyunca sıra dışı konuşmalar yapacak. Moda, perakende, endüstriyel tasarım, lifestyle, online marketing, sosyal mecralar, sürdürülebilir marka olmak, değişen marka yönetim dinamiklerinin konuşulacağı MARKA 2011, katılımcılarını etkileyecek ve yeni fikirlere ilham kaynağı olacak.

AÇILIŞ KONUŞMASINI EGEMEN BAĞIŞ YAPIYOR

MARKA 2011'in açılış konuşmasını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yapacak. Bağış, Swissotel the Bosphorus İstanbul'da 15 Aralık'ta yapacağı konuşmasında; Türkiye'nin AB politikasını, kendisinin kişisel izlenimleri ve görüşleriyle destekleyerek sunacak. AB'li olmak veya olmamak senaryoları, Türkiye'nin stratejik avantajları düşünülerek masaya yatırılacak, markaların geleceğine etkileri farklı boyutlarıyla ele alınacak.

DİKKAT ÇEKİCİ BAZI BAŞLIKLAR!

MARKA 2011'de iki gün boyunca dikkat çekici, iş dünyasında gündem yaratacak konular tartışılacak. İşte bunlardan birkaç örnek:

Perakende moda dünyasının efsane yöneticilerinden biri olarak anılan Kim Winser, MARKA 2011'de daha önce hiçbir yerde yapmadığı bir konuşma yapacak. Winser, birebir tecrübe ettiği M&S, Pringle, Acquascutum, Agent Provocateur gibi olağanüstü perakende markalarının sıra dışı performansları katılımcılarla paylaşacak.

Artık şirketler, geleneksel kurumsal sosyal sorumluluk anlayışının ötesine geçme gerekliliğini hissediyor. Bunu fark eden Nestlé, kurumsal vatandaşlık anlayışını "Paylaşılan Değer Yaratmak" olarak tanımlıyor. Nestlé Türkiye'nin CEO'su Dr. Hans-Ulrich Mayer Nestlé'nin bu değerli felsefesini MARKA 2011 katılımcılarına anlatıyor.

Konforu ve teknolojiyi bir arada kullanarak banyo mekanlarını yaşam alanlarına dönüştüren VitrA'nın bugün dünyaca ünlü tasarımcılar, mimarlar tarafından tanınan ve tercih edilen bir tasarım markası haline gelmesinin sırrı ne? VitrA Pazarlama Direktörü Berna Erbilek'le Ultra RPM Kurucu Ortağı Yaratıcı Yönetmen Hakkı Mısırlıoğlu'nun yapacağı sunum, pazarlama ve reklam ekiplerinin uyumunun bir markaya neler katabileceğinin canlı kanıtı olacak.

"Yeşil marka olma" felsefesi pazarlama dünyasında tüm kuralları ezberleri ve dinamikleri değiştirirken MARKA 2011, bu yıl ana tartışmasında "sürdürülebilirlik" konusunu masaya yatırıyor. MARKA 2011 çarpıcı fikirlerin tartışılacağı bu önemli seansla hızlı bir uyanış ve farkındalık yaratmayı hedefliyor. "Green Brand Leadership: Sürdürülebilirlik, Markalar ve Geleceğimiz" başlığı altında yapılacak seansta Okşan Atilla Sanön'ün moderatörlüğünde Saffet Karpat, Galya Frayman Molinas ve Aytül Özkan konuşacak.

Tasarım anlayışları ve modern İstanbul dokusunu yansıtma biçimleriyle bir süredir çok önemli projelere imza atan Autoban'ın kurucu ortakları Seyhan Özdemir ve Sefer Çağlar MARKA 2011'de "Deneyim Tasarlamak" konusuyla katılımcıların karşısına çıkacaklar. Havaalanı bekleme salonlarının ezberini bozan ve tüm dünyada yankılanan Türk Hava Yolları CIP salonu, Nef flats ve Cloud adlı sıra dışı tasarımlarıyla üç değişik örnek etrafında tasarımın aslında "deneyim tasarlama" merkezli bir süreç olduğunu anlatıyorlar.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER MARKA 2011'DE

MARKA 2011'e Kim Winser'la birlikte dünyaca ünlü isimler katılacak. Virgin Group Online Pazarlama Eski Başkanı Alex Hunter; Kelly Hoppen markasının ve stilinin yaratıcısı Kelly Hoppen MBE; Wallpaper* Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Tony Chambers; Aviva Pazarlama ve İletişim Başkanı, Yürütme Kurulu Üyesi Amanda Mackenzie; Ammunition Group-Kurucu, Yaratıcı Direktörü Robert Brunner; İngiliz film ve televizyon oyuncusu Jeremy Gilley, bu yıl MARKA 2011'in konukları olacak.

MARKA KONFERANSI'NIN KİTABI 12. YILDA TÜM KATILIMCILARA HEDİYE

Yürekli tarafından hazırlanan ve 20 aylık bir çalışma sonucunda ortaya çıkan "Marka Hikayeleri–Marka Ekipleri" adlı kitap, konferans sırasında tüm MARKA 2011 katılımcılarına dağıtılacak. İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan kitap, MARKA Konferanslarıyla birlikte yol alan 10 lider markanın geçmişinden kesit olarak seçtiği hikâyeleri, marka ekiplerinin bakış açısıyla sunuyor.

MARKA 2001'DEN MARKA 2011'E

MARKA 2011'in en ilginç seanslarından biri konferansın ikinci gün gerçekleşecek. Yarattığı "Sizinkiler" hikâyesi ve karakterleriyle Türkiye'nin gündemini çizgiye döken karikatürist Salih Memecan "Nasıl Karikatürist Olunur? Sizinkiler – 10 Yıllık Marka Serüveni" başlığı altında yapacağı konuşmasında; "Sizinkiler"in 10 yıllık marka hikâyesini MARKA 2011 katılımcılarıyla paylaşacak. Salih Memecan 10 yıllık marka serüvenini ince bir mizah ve renkli bir anlatımla sunacak.

İYİ Kİ DOĞDUN "WORLD", "DİCE KAYEK" VE "MAVİ"

MARKA 2011'in birinci günü üç markanın "20. Yıl" kutlamalarına sahne olacak. MARKA konferanslarına 10 yıldır kesintisiz Ana Sponsorluk desteği veren, bu yıl da konferansın Ana Sponsoru olan Yapı Kredi World, 20. Yılını kutlayacak markalardan biri. World'ün, katılımcıların büyük keyif alacağı sürprizleri olacak. MARKA 2011'de World ile birlikte; moda tasarımcıları Ayşe-Ece Ege kardeşlerin yarattığı Dice Kayek markası ile Türkiye'nin başarılı ve büyük markalarından Mavi'ye "İyi ki doğdun!" denecek.

MONOPOP SÜRPRİZİ

MARKA 2011'in katılımcılarına birçok sürprizi olacak. Bu sürprizlerden biri de müzik grubu Monopop. Monopop, iş profesyonellerinin kurduğu bir müzik grubu. Grubun solisti ise irem Derici.

DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN BİR KONFERANS DENEYİMİ!

MARKA Konferanslarının 12 yıldır sadece Türkiye'de değil, dünyada benzeri olmayan bir konferans deneyimine dönüştüğünü ve konferansın kendisinin de markalaştığını söyleyen Yürekli; Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör;

"MARKA Konferansı'nın misyonu; en ilham verici etkinliği sunarak markalar dünyasına örnek olmak, içeriğiyle markalara yön vermek ve böylece Türkiye'deki marka ekiplerinin gelişim sürecini hızlandırmak ve markaları desteklemek. MARKA 2011 sonunda katılımcılara kazandıracağımız yeni fikirler ve yeni heyecanlarla bu misyona doğru büyük bir adım daha atacağımıza inanıyorum," dedi.

MERAKLA BEKLENEN MARKA 2011 ÖDÜLÜ'NÜ KİM ALACAK?

MARKA Konferansı'nın her yıl büyük bir heyecanla beklenen Ödül Töreni, bu yıl yine konferansın doruk noktası olacak. Her yıl sadece tek kişiye verilen MARKA ödülü Türk iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alıyor.

MARKA Konferansı ödülünü önceki yıllarda; Elif Şafak, Ferzan Özpetek, Güler Sabancı, Oya Eczacıbaşı, Hüsnü Özyeğin gibi isimler almıştı.

Yapı Kredi World ana sponsorluğunda gerçekleşen MARKA 2011'de; Avea, Aviva, Blackberry, Fiat, Alfa Romeo, STEPEVI, STEP, MAVI, DIVAN, Vitra, Akmerkez, Boyner, Efes, Nestle, Doğadan, Erikli, Petrol Ofisi, Dumankaya ve Paşabahçe Mağazaları sponsorlar arasında yer alıyor.

MARKA Konferansı 12. yılında yine akılda kalıcı ve son dakikada açıklanan sürprizlerle dolu programıyla fark yaratacak.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title