Haberler

Sivas haberleri: Sivas'ta üretiliyor, dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor

Güncelleme:

Sivas ekonomi haberi... Sivas'ta üretiliyor, dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor Sivas'ta bir fabrika ürettiği soğuk hava depolarını 75'ten fazla ülkeye ihraç ediyor Sivas'ta bir fabrika ürettiği soğuk hava depolarını 75'ten fazla ülkeye ihraç ediyor.

Sivas'ta üretiliyor, dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor

Sivas'ta bir fabrika ürettiği soğuk hava depolarını 75'ten fazla ülkeye ihraç ediyor

SİVAS - Sivas'ta bir fabrika ürettiği soğuk hava depolarını 75'ten fazla ülkeye ihraç ediyor.

Sivas Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Korkmaz Endüstri Panel, &IE Cooling, başarısıyla adından söz ettiriyor. 65'ten fazla kişiye istihdam sağlayan firma ürettikleri soğuk hava depolarını 75'ten fazla ülkeye ihraç ediyor. Soğuk hava depoları, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere Kanada ve Avrupa, Afrika, Orta Asya kıtasında birçok ülkeye gönderiliyor. Firma geçtiğimiz yıl yaptıkları AR-GE çalışmalarında da modüler tip soğuk hava deposunu üretmeyi başardı. Bu modüler tip soğuk hava deposu sayesinde kurulum çok kısa bir sürede yapılarak istenilen ölçüde üretilebiliyor. Öte yandan firma Dünya Kupasının oynanacağı Katar'da bulunan 5 stadyuma 150 adeta modüler tip soğuk hava depolarını gönderdi.

"75 ülkeden fazla yere ihracat ediyoruz"

Fabrikanın geçmişten bugüne kadar olan faaliyetlerinden bahseden Firma İhracat Müdürü Muhammed Nurullah Yasak, "1995 yılında beri havalandırma, iklimlendirme ve soğutma sektöründe isim yapmış bir firmayız. Bu endüstriyel soğutma işlemleri yapıyoruz. Soğuk oda depoları ürün muhafaza edebilmek için, son zamanlarda iklimlendirme ve küresel ısınmanın da olduğu, korona dan sonrada stok yapmanın gereksinimini anladık. Ürün depolama anlamında eksi 25,eksi 40 şoklamadan sıfırın üzerinde 5 dereceye kadar devem ediyor. Biz 75 ülkeden fazla yere ihracat ediyoruz. Bu ülkelerin arasında Amerika, Kanada gibi Orta Asya ülkeleri dahil olmak üzere bu bölgelerde aktif hizmet veriyoruz" dedi.

"Dünya Kupası için 5 stadyuma 150 adet Modüler Tip Oda ürettik"

Modüler tip odanın özelliklerinden bahseden Muhammed Nurullah Yasak, "2020 yılında yaptığımız ARGE çalışmalarıyla Modüler Tip Oda yaptık. Bu odaları da istenilen tip ölçüde, ebatta üretilebiliyor. Bunların da özelliği küçük olmalar, pratik olmaları, hazır halde gelmeleri. Bu bununla 5 derece ile - 18 derece ki ürünleri muhafaza edebiliyoruz. Küresel anlamda birçok isim yapmış firmanın market mutfaklarında kullanılıyor şuan. Avrupa'da, Afrika'da ve Ortadoğu'da şuanda rövanşta. Geçtiğimiz günlerde de Katarda düzenlenecek olan Dünya Kupası için 5 stadyuma 150 adet Modüler Tip Oda ürettik. Onlar da stadyumların önünde bulunan büfelere gönderilecek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Kanada Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title