Haberler

Şirket Haberleri

Türkiye'ye 1999 Yılında Giriş Yapan Uluslararası İlk Kahve Zinciri Markası Gloria Jean's Coffees, Anadolu'da Büyüme Hedefi Doğrultusunda, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Mersin, Gaziantep ve Ankara'dan Sonra Adana'da da İlk Mağazasını Açtı.

Türkiye'ye 1999 yılında giriş yapan uluslararası ilk kahve zinciri markası Gloria Jean's Coffees, Anadolu'da büyüme hedefi doğrultusunda, İstanbul, Eskişehir, Bursa, Mersin, Gaziantep ve Ankara'dan sonra Adana'da da ilk mağazasını açtı.

Adana M1 Real Alışveriş Merkezi'nde hizmet verecek olan Gloria Jeans Coffees, açık ve kapalı alanda toplam 90 kişilik oturma kapasitesine sahip.

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırlanan içeceklerini kahve severlerin beğenisine sunan Gloria Jean's Coffees, hazırladığı özel kartları ile de ikram kampanyasını Adanalı kahve severlerle buluşturuyor.

Gloria Jean's Coffees'in mönüsünde, filtre kahveden Latte'ye, Cappuccino'dan Mocha'ya uzanan bir çok kahve alternatifi yer alıyor. Özel olarak üretilen doğal meyve püreleri ve buzun birleşiminden oluşan "Fruit Chillers" gibi içecekler de sıcak yaz günlerinde de ferahlamak isteyenler için farklı bir seçenek sunuyor.

(AB-AB-MEF-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title