Haberler

Özgür Demirtaş ile Savcı Sayan arasında et polemiği! Sert ifadelerle birbirlerine tepki gösterdiler

Güncelleme:

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan arasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem oldu. Demirtaş, Sayan'ın "Ramazan'da evime et alamıyorum, alacak durumda değilim diyen her aileye günde 2 kilo et bizden" paylaşımına "Ekonominin E'sinden anlamamak böyle oluyor demek" diyerek tepki gösterdi. Demirtaş'ın sözlerine Savcı Sayan'dan yanıt ise gecikmedi.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan arasında et tartışması yaşandı. Demirtaş, Savcı Sayan'ın Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere günde 2 kilo et dağıtacağına yönelik paylaşımını eleştirince, Sayan'dan hemen yanıt geldi.

"RAMAZAN'DA ET ALAMAYAN HER AİLEYE 2 KİLO ET BİZDEN"

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Twitter hesabından "Ramazan'da evime et alamıyorum, alacak durumda değilim diyen her aileye günde 2 kilo et bizden. Yeter ki haberimiz olsun. Daha önce de durumu iyi olmayan öğrencilerimizin YKS sınav başvuru ücretini biz yatırmıştık. Ak Parti belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir." paylaşımı yaptı.

Özgür Demirtaş ile Savcı Sayan arasında et polemiği! Sert ifadelerle birbirlerine tepki gösterdiler

"EKONOMİNİN E'SİNDEN ANLAMAMAK BÖYLE OLUYOR DEMEK"

Sayan'ın paylaşımını alıntılayan Özgür Demirtaş ise "Hemen bu kişiye başvurun. Etlerinizi alın. Vermezse neden yapamayacağın şeyi söyledin deyin. Ekonominin E'sinden anlamamak böyle oluyor demek." sözleriyle tepki gösterdi.

Özgür Demirtaş ile Savcı Sayan arasında et polemiği! Sert ifadelerle birbirlerine tepki gösterdiler

"TWİTTER EKONOMİSTİ"

Demirtaş'a yanıt veren Sayan ise "Klavye devrimcisi, Twitter ekonomisti, operasyonel algı mühendisi bu zat denize nazır oturmuş ders veriyor Ağrımıza. Benim Yemen'e, Sudan'a su taşıyan ülkemin hayırseverleri Ağrı'ya yardım için Her Ramazan'da sıraya giriyorlar. Sanırım eti Nusret'ten yediğin fiyattan hesaplıyorsun." dedi.

Özgür Demirtaş ile Savcı Sayan arasında et polemiği! Sert ifadelerle birbirlerine tepki gösterdiler

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Özgür Demirtaş Savcı Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (8)

Suskun Demir:

Sayan boş adamsın sende

132
74
yanıtYanıtla
DİYAR BEKİR:

bu demirtaş denen klavye devrimcisi özgür denen zat sıkıysa seçimden önce istanbullulara ekmek bedava su bedava internet bedava süt bedava her mahalleye kreş yapılacak diyen filan filan işte diye vaadde bulunan senin gibi çakma başkanlarada iki laf etsene troll

75
76
yanıtYanıtla
Suskun Demir:

sen ne diyorsun değişik

yanıt11
yanıt15
ERKAN :

her icraatı akp mhp meclis üyeleriyle engelleyen siz mi söylüyorsunuz. değişik!!!

yanıt3
yanıt1
Emre bedir:

Ülkeyi ne hale getirdiler savcı sayan bu milletle dalga geçme bu millet dilenci degil

71
42
yanıtYanıtla
Hsn:

Yahu Mansur yavaş daha geçen ay ayda 100tl mi ne et parası veriyor diye yada İmamoğlu konserve dağıtıyor diye işte belediye başkanı diye naralar atıyordunuz ikiyüzlülük yapmayın,belediye başkanları tabiki halka bişeyler dağıtsın hangi partiden olursa olsun destekliyorum

30
23
yanıtYanıtla
Fakır:

günü bırak ayda 2 kilo et alsak yine yeterdi hatta ayda 1 kiloda yeter bro

13
1
yanıtYanıtla
ERKAN :

yazık buda gündem olma çabasında belki büyük bir şehir'e aday filan olurum çabasında

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title