Haberler

Mobilya Seçiminde 3 Boyutlu Ön İzleme Devri

Düğün sezonunun açılmasıyla harekete geçen mobilya sektöründe çeşitli yenilikler ve kampanyalar uygulamaya girdi.

Düğün sezonunun açılmasıyla harekete geçen mobilya sektöründe çeşitli yenilikler ve kampanyalar uygulamaya girdi. 3 boyutlu ön izleme sistemi sayesinde, çiftler eşyaları daha üretilmeden evlerinde nasıl duracaklarını görüyor. Mobilyaların yerleştirileceği ev incelenerek bilgisayarda 3 boyutlu olarak evde nasıl duracağı çiftlere gösteriliyor.

ÇİFTLER MOBİLYASINI ALMADAN 3 BOYUTLU GÖREBİLİYOR

Yaz ayları yaklaşırken, evlenecek çiftler, şimdiden oturacakları evi belirleyip, mobilya seçme hazırlıklarına başladı. Mobilya almayı düşünen genç bir çift, Modoko Mobilya Mağazaları'na ne istediğini anlatabiliyor. Mobilyaların yerleştirileceği evi inceleyen uzmanlar, bilgisayarda 3 boyutlu olarak mobilyaların evde nasıl durduğunu çiftlere gösteriyor. Daha sonra ise kişiye özel tasarımla salon, yatak odası, banyo, ebeveyn banyosu, mutfak, misafir odası, çalışma odası, bebek ve genç odaları, giyinme odaları hazırlanabiliyor. Evlenmenin maliyeti ise 5 bin TL'den başlayan Modoko Mobilya Mağazaları'nda, özel isteğe göre düğün paketleri hazırlıyor. Modoko'da, kullanılan malzemeden üretim şekli ve kullanım kolaylıklarına kadar her şey gözetiliyor.

YUVALAR 5 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA DONATILIYOR

Yarım asırdır özel tasarım yapabilen firmaları bünyesinde toplayan ve "Mobilyanın Başkenti" olarak anılan Modoko'da modern ve dayanıklı ürünleri ve 5 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla yeni yuvaları donatmaya hazırlanıyor. Özel tasarım ve dekorasyondaki isteklere göre bu fiyat 25 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Düğün paketinin içinde genel olarak, yatak odası, yemek odası, TV ünitesi ve oturma grubu yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title