Haberler

Esnafın 400 Milyon Liralık Kredi Faizi Siliniyor

Güncelleme:

31 Ekim 2014 tarihine kadar borcunun ana para kısmını ödeyecek olan esnaf ve sanatkarlardan 400 milyon TL faiz bedeli alınmayacak.

Ak Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, yaptığı yazılı açıklamayla bir süredir Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği'nin esnaf ve sanatkarların borçlarına faizlerinin affına ilişkin ortak yürüttüğü çalışmanın nihayete kavuştuğunu kaydetti.

400 MİLYON TL BORÇ SİLİNİYOR

Yüksel, 91 bin esnafın esnaf kefalete olan 861 milyon TL borcun anaparasının 31 Ekim 2014 tarihine kadar ödenmesi halinde 400 milyon TL tutarındaki faizlerin ve gecikme bedellerinin tamamının silineceği müjdesini verdi.

Yüksel'in verdiği bilgilere göre, esnafın kefalet kooperatiflerine 400 milyon lirası gecikme borcu ve 461 milyon lira anapara borcu olmak üzere 861 milyon borcu bulunmakta.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Davutoğlu Mehmet Yüksel Ak Parti Denizli Kobi Ekonomi Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

500

Yorumlar (5)

yatırmam için sebeb yok:

makam araçlarını yeniliyorsunuz ama bizde para mara yok. . alıştık 3-4 senede bir af geliyor zaten emekli olcağım zaman yatırıcağım ölmessem 65 yaşını bulursam türk milleti adına söz veriyorum ama şimdi yatırmam kerriz değilim

3
1
yanıtYanıtla
veli:

ödeyecek hal mı kaldı. . . . bu günleri ararsınız. . .

0
1
yanıtYanıtla
PAŞA CATERİNG OSMAN YETKİNŞEKERCİ:

BORCU OLAN VE ASIL PARASI OLAN YATIRSIN

0
1
yanıtYanıtla
hesnaf1:

yalanınızı yiyim sizin

0
0
yanıtYanıtla
hesnaf:

hani la haf vardı yasa çıktığında hesnafa büyük müjde af geliyor diye haber yapiyordunuz şimdi de ana parayı öderseniz faizi silerim diye dalga geçiyorsunuz faizi illa alacan yani şahsen bende nakit yok ana parayı birkerede peşin ödeyemiyecem demekki çatır çatır faiz alacan bunuda halkına garibana memurlara felan maaş olarak verirsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title