Haberler

Martı Kurucusu Öktem'den İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'nun sözlerine tepki: Sen kimsin?

Güncelleme:

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun, Martı hakkında sarf ettiği sözler hakkında Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, açıklama yaptı. Aksu'ya sert sözlerle yüklenen Öktem, "Bizi gömecekmiş. Bir, sen kimsin de devletin bakanını oyla tehdit ediyorsun? İki, sen Cumhurbaşkanı mısın AK Parti'nin İstanbul adayına karar veriyorsun, açıklama yapıyorsun? Üç, senin oyun falan yok sen de bunu biliyorsun. Şoförlerin tamamı kiracı, onlar da zaten sizden nefret ediyor." dedi.

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, Türkiye'de paylaşım ekonomisine önemli bir ivme kazandıran Martı'nın, ülkenin dört bir yanında verdiği hizmetlerle ekonomiye ve toplumsal yaşama önemli faydalar sunduğunu belirterek, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun sosyal medyada yer alan açıklamalarına tepki verdi.

Öktem, "Eyüp Aksu çıkmış bizim hakkımızda ve AK Parti'nin İstanbul adayı hakkında bir takım açıklamalar yapmış. Sevgili yurttaşlarımızdan, öncelikle bu açıklamaları duymalarını istiyorum. Toplantıya katılanlardan birinin binlerce kişinin bulunduğu WhatsApp grupları ve sosyal medyada paylaştığı konuşmada Eyüp Aksu bakın neler söylemiş" dedi ve herkesi bu konuda duyarlı olmaya devam etti.

Martı Kurucusu Öktem'den İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'nun sözlerine tepki: Sen kimsin?

"OLMAYAN OY GÜCÜYLE TEHDİTLER SAVURUYOR"

Eyüp Aksu'nun sözlerine tepki gösteren Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, "Bizi gömecekmiş. Bir, sen kimsin de devletin bakanını oyla tehdit ediyorsun? İki, sen Cumhurbaşkanı mısın AK Parti'nin İstanbul adayına karar veriyorsun, açıklama yapıyorsun? Üç, senin oyun falan yok sen de bunu biliyorsun. İstanbul'da 19 bin taksi plakası var, senin gibi 3 bin tane simsarın elinde toplanmış bunlar, şoförlerin tamamı kiracı, onlar da zaten sizden nefret ediyor. Kendin de söylüyorsun bunu zaten. Beni kast ederek, 'O çağırdığında 40 bin kişi geldi, biz Çağlayan Adliyesi'nin önüne 52 kişi zor toplayabildik' diyorsun" şeklinde konuştu.

"BU SALDIRILAR VE TEHDİTLER BİZİ YILDIRAMAZ"

Öktem sözlerini şöyle tamamladı: "Almışsın eline mikrofonu konuşma yapıyorsun. Kaydettirip internetten Martı TAG'ı bitireceğiz diye yayınlıyorsun. Martı TAG bugün 80 bin sürücüsüyle İstanbulluya hizmet veriyor, 1,7 milyon İstanbullu kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor. Martı dediğin şirket Türk Bayrağını New York Borsası'nda dalgalandırdı, bu ülkeye yurt dışından 200 milyon dolara yakın yatırım getirdi. Biz senin her türlü saldırına rağmen hizmet vermeye sonuna kadar devam edeceğiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Oğuz Alper Öktem Alper Öktem İstanbul AK Parti kiracı Sözler Eyüp Toplum Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title