Haberler

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde Arçelik Buzdolabı Fabrikasında Yangın Çıktı

Güncelleme:

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Arçelik buzdolabı fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

Arçelik Manisa fabrikasında korkutan yangın

Manisa OSB'de faaliyette bulunan Arçelik Buzdolabı Fabrikasının paketleme bölümünde yangın çıktı

MANİSA - Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan Arçelik buzdolabı fabrikasında yangın çıktı. Fabrikanın paketleme bölümünde çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederken yangın büyümeden söndürüldü.

Manisa OSB'de faaliyette bulunan Arçelik buzdolabı fabrikasında saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Fabrikanın paketleme bölümünde çıkan yangına kısa süre içinde Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Manisa OSB itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Yaklaşık 20 dakikada kontrol altına alınan yangın ekipler tarafından söndürüldü. Yangın sırasında fabrikada çalışan olmadığı öğrenilirken itfaiye ekipleri bir yandan soğutma çalışması yaparken bir yandan da fabrikanın içindeki dumanı tahliye etti.

Yangının çıktığını duyan fabrika yetkilileri ise bir bir fabrikaya gelirken maddi hasarın meydana geldiği yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedenini bulmak için çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Manisa 3.Sayfa Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title