Haberler

Kılıçdaroğlu seçime 2 gün kala kredi kartı borcu olanlara seslendi: Halkımız rahat bir nefes alacak

Güncelleme:

Türkiye 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2. tur seçimlerine kilitlenirken, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı video ile kredi kartı borcu olanlara seslendi. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin hazinesi bankalardan devralacak. Kredi kartı borcunun sadece ana parası tahsil edilecek, bu da 36 ay taksitle, faizin tamamı silinecek. Böylece halkımız rahat bir nefes alacak" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size… Vatanını seven sandığa gelsin!" dedi.

"İCRA DAİRELERİNDEKİ DOSYALARI BİLİYORUM"

Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videoda ise şu ifadeler yer aldı; "Zor durumda olduğunuzu biliyorum, borçlarınızı ödemekte zorluk çektiğinizi de biliyorum. İcra dairelerindeki dosyaları da biliyorum. İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğiz. Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin hazinesi bankalardan devralacak.

"BORÇLARI ÜSTLENECEĞİZ"

Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz. Borç altında ezilen vatandaşlarımız için kolaylaştırıcı ödeme kolaylığı sunacağız. Kredi kartı borcunun sadece ana parası tahsil edilecek, bu da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek. Böylece halkımız faizin altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak. Borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak.

"VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN"

Sevgili yurttaşlarım 28 Mayıs artık bir seçimin ötesinde bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur. Vatanını seven, yarınını düşünen sandığa gelsin."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Sosyal Medya Türkiye Politika Ekonomi Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (15)

Levent özen:

KK bu kadar tutarsız ve kaynağı olmayan vaadler verip milleti salak yerine koyuyor. Allah ın izniyle millet seçimde gereken cevabı verecektir.

147
64
yanıtYanıtla
eymen şener:

Kaynakmi devlete kaynakmi lazım parayı bunlar gibi basar ne olacak zatten enflasyonda yuzmuyormuyuz birazda vatandaş için enflasyonda yuzelim Halka versin devlet zengine değil ben sevdim fikrim değişiyor

28
71
yanıtYanıtla
Bekir :

Tansu çiller de zamanında oy verene ev araba veriyordu. hayla bunlara inananlar varmış demek

63
29
yanıtYanıtla
Carsambali:

Sayin Haydar Bas,mekanin cennet olsun insallah..Gozun arkada kalmasin..senin vaadlerini bile aratmiyor Kilicdaroglu..Son iki gun kaldi,Allah bize sabirlar versin..Kendini mehdi ilan edecek diye korkmaya basladik..

64
23
yanıtYanıtla
Blackened:

Ben kredi kartımı düzenli öderken, ayağını yorganına göre uzatmayan, har vurup harman savurup borcunu ödemeyenin borcunu vergilerimle niye ben kapatacakmisim? Bu ne sacma vaattir? Buna oy verecem diyen bir kez daha düşünsün.

60
21
yanıtYanıtla
mesut:

Yemezler, daha inandırıcı şeyler vaat ver

50
23
yanıtYanıtla
Google Hesap:

Tüm tuşlara basıyor..kemal..biliyor kaybederse gidecek

44
23
yanıtYanıtla
Sami kılıç:

Borçlulara sms de göndermiş. Bir bankadan elde edilen kişisel bilgilerle sms dolandırıcılığı yapmak suç sanırım. Neyse Arkadaşlar oyunuz ucuza gitmesin, bir bakanlık veya bir cumhurbaşkanı yardımcılığı almadan oy vermeyin bunlara.

47
9
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Kim borc yapmissa ödesin olacak is degil hüseyin vergi ödesin ahmet borc yapsin parayi devlet ödesin varmi öyle devlet gösterin bana bizde oraya gidelim borc yapalim böyle devlet yönetilmez,tabi Erdogan melek degil onunda var hatasi ama bu kadar devlet geliri dagitilmaz

41
5
yanıtYanıtla
idris Demirci:

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu hani ekonomi çok kötüydü ama seçim öncesi bol bol para dağıtma sözü veriyorsunuz. Dış kredi ile mi kaptacaksiniz kredi kartı borçlarını

33
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title