Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Balya- İvrindi devlet  yolunun 20-22 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 17-19 Eylül'de 14.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolu'nun Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü dahil) Odayeri-Paşaköy kesimi işi kapsamında Reşadiye-Çamlık bağlantı yolu ile 2. Çevre yolunun Çamlık Kavşağı çalışmaları nedeniyle 21 Ekim'e kadar 2. Çevre yolu Kuzey yönünde (İstanbul-Edirne istikameti) eski kimyasal madde bekleme alanı olarak kullanılan park sahasına yol dört şerit olarak aktarılacak.

Ankara- Konya devlet yolunun 10-11. kilometreleri arasında bölünmüş yolun Ankara-Konya istikametindeki trafik iki şeritli olarak servis yoluna aktarıldı. Konya-Ankara  istikametindeki trafik ise Ankara-Konya istikametine iki şerit olarak yönlendirildi. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerek.

Kaynak: AA / Ekonomi

İvrindi Balya Konya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title