Haberler

    İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Shf Sektöre Ne Gibi Katkılarda Bulunuyor?

    Marmara Tanıtım Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram, SHF'nin iş sağlığı ve güvenliğine olan katkılarını Wise TV ile paylaştı.

    Marmara Tanıtım Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram, SHF'nin iş sağlığı ve güvenliğine olan katkılarını Wise TV ile paylaştı..

    Bayram fuara dair görüşlerini aktararak, "İş sağlığı ve güvenliği, yangın, acil durum, arama ve kurtarma sektörlerini kapsayan SHF adıyla isimlendirdiğimiz fuarımızı bu yıl yine katılımcı ve ziyaretçilerimize açtık. Fuarımızı projelendirirken 2011 yılında Türkiye'de iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yeni yasa ve yönetmeliği göz önüne alarak yaptık. Biz aslında bunu uzun süredir yaptığımız bir fuar olan ISAF ile birlikte yapıyorduk. Türkiye'de sektörün doğru yönde gelişmesi ile biz ayrı bir fuar olarak düzenlemeye karar verdik. Türkiye gibi önemli üretici bir ülkenin yangın konusunda bir fuarı yoktu, bunu biz güvenlikten ayırarak ayrı bir fuar yaptık" dedi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Türkiye Marmara Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title