Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Politikalarımız seçimden sonra da devam edecek

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yerel seçim sonrasında ekonomi politikalarının değişeceği iddialarıyla ilgili "Uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek." açıklaması geldi. Bakan Şimşek, spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin sonrasında hükümetin ekonomi politikalarında değişikliğe gideceğine yönelik yorumlarla ilgili açıklamada bulundu. Şimşek, spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek "Uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek." ifadelerini kullandı.

"SPEKÜLASYONLARA İTİBAR ETMEYİN"

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden Garanti Bankasının tahvil ihracına ilişkin bir paylaşımı alıntılayarak, Türkiye'ye ye maliyet akışının daha da artacağını belirtti. Şimşek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Programda öngördüğümüz hedeflere yaklaştıkça ülkemize uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak akışı daha da artacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek. Bu çerçevede; dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz."

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Politikalarımız seçimden sonra da devam edecek

Kaynak: AA / Ekonomi

Mehmet Şimşek Mehmet Şimşek Ekonomi Maliye Finans Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (5)

Narter Nart:

tarih yazacak...çoğumuzun ise akıbeti meçhul. mutlu azınlık ise daima mutlu..

21
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

siz öyle tebessüm ettiğine bakmayın bakışlarından okunuyor hele seçimler bitsin ben sizin burnunuzdan bunları fitil fitil getirmezsem ne olayım der gibi özellikle emekli arkadaşlar çok dikkat etsin onlara doğru bakıyor

15
1
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Bazen söylüyorlar bir tane yanlış bulamazsınız diye fiaizin durumu ortada demekki faiz iyi birşeymiş faiz kötü değilmiş buda yanlış yazıldıgına delil yüzde 45 faiz :D

11
1
yanıtYanıtla
İbrahim Coşkun:

Bu adam geldi geleli sadece vatandaşın cebini yaktı halk tan alıyor gitse keşke bir an önce

2
2
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Seçimden sonra doları patlatacaksınız biliyoruz durmak yok zamlamaya devammmmm

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title