Haberler

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiye ödemeleri bugün başlıyor

Güncelleme:

Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin başladığını duyurdu. Yapılan yüzde 50 artış ile birlikte emeklilere 3 bin lira bayram ikramiyesi ödenecek. Böylece yaklaşık 16 milyon emekli zamlı ikramiyelerini alacak.

TAKVİME GÖRE BELİRLENDİ

Ödemeler maaş alma takvimine göre belirlendi. Maaşını ayın 17'si ve 18'inde alan SSK'lılar 2 Nisan'da, maaşını 19, 20, 21, 22'sinde alanlar ise 3 Nisan'da, maaşlarını 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da alan SSK'lılar ise 4 Nisan günü itibarıyla ikramiyelerini alacak.

BAĞ-KUR ÖDEMELERİ 5 NİSAN'DA

Bağ-Kur kapsamında aylık alanların tümüne ikramiye ödemeleri 5 Nisan'da yapılacak. Emekli Sandığı kapsamında ayın 1'i ve 2'sinde aylık alanların hesabına bayram ikramiyeleri 2 Nisan'da yatacak. Ayın 3, 4 ve 5'inde aylık alanların ikramiyeleri 3 ve 5 Nisan'da hesaplarda olacak

BU YIL 260 MİLYAR LİRA ÖDEME YAPILMASI BEKLENİYOR

Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş, "2023 Kurban Bayramı'nda 14 milyon 611 bin emekli toplamda 26 milyar 158 milyona yakın ikramiye aldı. Bu sene EYT'lilerin de emekli olmasıyla birlikte sayısı 16 milyonu geçen emeklileri göz önünde bulundurduğumuz zaman ve yine ikramiye de yüzde 50 oranında arttığı zaman bu rakamın çok çok üzerinde bir ödeme olacağını şimdiden söyleyebiliriz" dedi.

165 MİLYAR LİRA İKRAMİYE ÖDEMESİ YAPILDI

Şimdiye kadar emeklilere 165 milyar lira bayram ikramiyesi ödemesi yapıldı. Bu yılki ödemelerle birlikte bu tutarın yaklaşık 260 milyar liraya çıkması bekleniyor.

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiye ödemeleri bugün başlıyor

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Ramazan Bayramı Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

haksız mıyım:

Cehp ye oy veren emekliler gidip cehp belediyelerinden para istesin. Mehmet Şimşek zinnik koklatmayacak. Eğer 3 kuruş için dinime ve devletime düşman olanlara oy veriyorsan bunu hak ediyorsun

78
213
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

Sizde o zinnik akıl yok

yanıt92
yanıt25
ismail turbil:

Emeklilere para verseydi o zaman, 2 saraya harcayacağı parayı verse yeterdi.

yanıt94
yanıt30
haksız mıyım:

İmamsona git söyle, 3 villaya 1.5 katrilyon alan imamson villaları satıp emekliye versin. Saray dediğin milletin malı

yanıt38
yanıt68
Pacey:

Hayırdır Mehmet Şimşek cebinden mi veriyor trol. Hala halkın Pazar günü verdiği mesajı ve dersi alamayacak kadar cahilsin veya aldığın trollük maaşını hak etmek için elinden geleni yapıyorsun.

yanıt70
yanıt20
Hülagü Han:

emekli bozdur bozdur harca veya 5 kilo et al 1 yıl tüket

62
25
yanıtYanıtla
EMRE ÖZDEMİR:

Promosyonda kesinti yaptığınız gibi Onu da yapacak mısınız düzen bazlar

59
23
yanıtYanıtla
Haydar :

Emeklilere İmamoğlu seçimden sonra gelin 10 bin ödeyecegiz dedi, Seçtiniz gidip alın, Ne vereceğini sizde biliyorsunuz??

33
47
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

10 bin yardımı her emekliye vereceğiz diye söylemedi onu evleri yıkılacak emeklilerin evleri yapılıp bitene kadar kira yardımı yapacağız diye söyledi !

yanıt31
yanıt12
haksız mıyım:

ben merak ettim haydar kardeş, ne vercek imamoğlu:)))

yanıt6
yanıt2
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title