Haberler

Denizden çıkardığı metallerin kilosunu 7 liradan satıyor

Güncelleme:

Antalya'da otobüs ve kamyon şoförü olarak çalışan 4 çocuk babası Erhan Uludağ, kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor. Denize giren tatilcilerin çıkardığı metalleri görünce çok şaşırdığını belirten Uludağ, "Yaklaşık 15 gündür dalış yapıyorum, topladığım malzemeler 3,5 tona yaklaştı. Sezon sonuna 20 tonu bulur. Kilosunu 7 lira civarında satıyorum." dedi. Uludağ, 20 ton hurda toplarsa sezon sonunda toplamda 140 bin lira kazanacak.

Antalya Muratpaşa'da yaşayan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (36), turizm sektöründe şoför olarak çalışırken araya pandeminin girmesiyle işsiz kaldı. İş aramasına rağmen bulamayan Uludağ, bir gün denize girmek için geldiği Konyaaltı Sahili'nde yüzerken suyun dibinde metalleri fark etti. Demirleri geri dönüşüme satabileceği fikriyle her gün sahile gelip denizin dibine palet ve gözlüğüyle tüpsüz dalan Uludağ, günde ortalama 250-300 kilo metal çıkarmaya başladı. Kış aylarında otobüs ve kamyon şoförlüğü yapan Uludağ, yaz aylarındaki 2 aylık tatilini de denizden metal toplamakla geçirmeye başladı. Bu yıl 15 gündür denize dalan ve 3,5 tona yakın demir çıkartan azimdi adam, kilosunu 7 liradan satıp aile bütçesine büyük katkı sağladı.

Denizden çıkardığı metallerin kilosunu 7 liradan satıyor

"SEZON SONUNA KADAR 20 TON TOPLARIM"

Geçen yıl 3 ay bu yıl ise işi gereği tatilinin 2 ay olduğunu belirten Erhan Uludağ, bu süre içerisinde denize gelerek hem tatil yaptığını hem aile bütçesine hem de çevreye katkı sağladığını anlattı. Günde ortalama 250-300 kilo metal çıkarttığını belirten Uludağ, "Yaklaşık 15 gündür dalış yapıyorum, topladığım malzemeler 3,5 tona yaklaştı. Sezon sonuna 20 tonu bulur. Kilosunu 7 lira civarında satıyorum. 2 ay dalış yaptıktan sonra ise şoförlük yapıyorum. Hem tatil yapıyorum, hem buradaki sahilimizi temizliyorum hem de aile bütçeme katkı sağlıyorum" dedi.

Uludağ, sualtında çıkartamayacağı ağırlıkta metaller olduğunu da ifade ederek, yerlerini bildiğini ve yardım edilmesi durumunda o metallerin de çıkartılabileceğini söyledi.

Denizden çıkardığı metallerin kilosunu 7 liradan satıyor

"ŞAŞIRANLAR OLUYOR"

Denize giren tatilcilerin çıkardığı metalleri görünce çok şaşırdığını da sözlerine ekleyen Uludağ, "Metalin yanı sıra bazı eşyalar ve para da buluyorum. Bu nasıl denizden çıkıyor diye insanlar çok şaşırıyor. Tebrik ve teşekkür edenler oluyor" diye konuştu.

Denizden çıkardığı metallerin kilosunu 7 liradan satıyor

"SAYGI DUYUYORUM"

Sahilde tatil yapan Çetin Sağlam ise Konyaaltı Sahili'nden bu tarz metallerin çıktığını görmek üzücü bir şey olduğunu vurguladı. Denizden böyle metallerin çıktığını görünce şaşırdığını ifade eden Sağlam, "Böyle metallerin çıkabileceğini hiç tahmin etmiyordum. Şaşırttı beni. Erhan Bey'in yaptığına çok saygı duyuyorum hem de böyle metalleri çıkarttığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Denizden çıkardığı metallerin kilosunu 7 liradan satıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Antalya Uludağ Çocuk Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

erman genç :

ALTIN ZİYNET ARAMAK ASIL HEDEF, BUNLAR İŞİN EKSTRASI

90
13
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bunları denizlerimize atıp kirletenler kimler hiç bundan bahsedilmemiş asıl sadece bundan bahsedilmesi gerekir ama ülkede akıllı bi adam kalmamış ki kim bahsedecek

58
2
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Klavye mücahidi seni

yanıt0
yanıt0
Hüseyin Yılmaz:

Emekliyiz sanırım

yanıt0
yanıt0
Export 86:

Bunların kimin attığını söylemeye ne gerek var Birincisi Amerika ikincisi İsrail

yanıt0
yanıt0
Onemli Degil:

Bir insan yuzerek denizin dibinden o kadar metal hurdayi sizce kac seferde cikarabilir ? Hani Halamin da Bilmem Neleri Olsa Amcam Olurdu Derler Ya..

0
0
yanıtYanıtla
Erener:

İnandım tamam 140 bin lira kazansın ayda.

0
0
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

yalana bak, denizden tonlarca şey çıkaracak. senden daha fazla demir çıkaranlar var. üç kuruşa talim :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title