Haberler

Bodrum Hotel Show 2024 Buluşması Başladı

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Hotel Show 2024 buluşması, turizm sektörü temsilcilerini bir araya getiriyor. Etkinlik, sektörün önde gelen tedarikçilerini ve yenilikçi ürünlerini sergiliyor. Bodrum Kaymakamı ve BODER Başkanı da açılışta konuşma yaptı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ilki düzenlenen Bodrum Hotel Show 2024 buluşması başladı.

Turizm sektörü temsilcilerini sezon öncesinde bir araya getiren etkinlik, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Gıda-içecek, konaklama, teknik ve ağırlama ekipmanları satın alma buluşması, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Turizm Teknik Müdürler Derneği (TTMD) ve Bodrum Kat Hizmetleri Yöneticileri Derneği (KAHDER) iş birliğiyle Bodrum Belediyesi ve Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. destekleriyle yapıldı.

Hotel Show 2024, sektörün önde gelen tedarikçileri ve yenilikçi ürünlerini bir araya getirdi. Otel işletmecileri ve endüstri profesyonelleri en son trendleri keşfetme, sektör uzmanlarıyla bağlantı kurma ve işbirliği olanaklarını geliştirme imkanı buldu.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, açılışta, turizmin gelişen bir sektör olduğunu ve gelişen sektörde gelişmelerin bilinmesi gerektiğini söyledi.

BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz de satıcıyla tedarikçiyi, tüketiciyle alıcıyı buluşturan etkinliğin iktisadi hayatın içinde şehirlerin ve ülkelerin ekonomisinde tartışılmaz bir yere ve öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Dengiz, organizasyona emek veren ve katılım gösteren tüm firmalara da teşekkür etti.

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan da Bodrum'da bu tarz fuarların artmasını istediklerini belirtti.

Bodrum Hotel Show 2024 buluşması, 5 Nisan'a kadar sürecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

Bodrum Muğla Etkinlik Turizm Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title