Haberler

BİNTSO Başkanı Kadir Çintay, bir yıl içinde gerçekleştirdiği 12 projeyi açıkladı

Güncelleme:

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Kadir Çintay, göreve geldiği bir yıl içinde gerçekleştirdiği 12 projeyi açıkladı. Çintay, bu projeler arasında KOSGBE İl Müdürlüğü'nün hizmet binasına taşınması, Elazığ Ticaret Borsası Temsilciliği'nin hizmet binasının açılması ve TOGG hizmet aracının odalarına kazandırılması gibi faaliyetleri sıraladı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Kadir Çintay, göreve geldiği bir yıl içinde gerçekleştirdiği 12 projeyi açıkladı.

12.12 Bingöllüler gününde göreve geldiği bir yıl içinde gerçekleştirdiği çalışmaları açıklayan BİNTSO Başkanı Kadir Çintay, 12 projeyi sıraladı. Başkan Kadir Çintay, "Bu özel günün adına, göreve geldiğimiz bir yıl içinde gerçekleştirdiğimiz 12 önemli faaliyeti sizlerle paylaşmak istiyoruz. KOSGBE İl Müdürlüğünün hizmet binamıza taşınması, Elazığ Ticaret Borsası Temsilciliği'nin hizmet binamızda açılması, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Temsilciliği'nin hizmet binamızda açılması, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme KurumuOfisi'nin hizmet binamızda açılması, Halkbank Şubesi'nin hizmet binamızda açılması, Ziraat Katılım Bankası'nın ilimizde açılması, BİNTSO proje ofisinin kurulması, BİNTSO Arama ve Kurtarma Timi'nin kurulması, Bingöl Balı Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (URGE) projesi, TOGG hizmet aracının odamıza kazandırılması, Trugo Elektrikli Araç Şarj istasyonun odamız otoparkında halkımızın hizmetine sunulması, Bingöl Belediyesi ve AFAD işbirliğiyle SOGEP projesinin başlatılmasıdır" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ticaret Ve Sanayi Odası Bingöl Elazığ TOGG Yerel Haberler Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title