Haberler

Atakum Belediyesi çalışanlarına 4 bin 750 TL promosyon

Güncelleme:

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, belediye çalışanlarına bayram öncesinde promosyon müjdesi vererek, "Çalışanlarımız için bir döneme mahsus olmak üzere 4 bin 750 TL ek kazanç elde ettik. Bayram öncesinde çalışanlarımızın hesaplarına promosyon yatırılacak" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, belediye çalışanlarına bayram öncesinde promosyon müjdesi vererek, "Çalışanlarımız için bir döneme mahsus olmak üzere 4 bin 750 TL ek kazanç elde ettik. Bayram öncesinde çalışanlarımızın hesaplarına promosyon yatırılacak" dedi.

Atakum Belediyesi ile bir özel banka arasında promosyon anlaşması imzalandı. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve bankanın Atakum Şubesi Müdürü Koray Gürleyük'ün birlikte imzaladığı sözleşme neticesinde her bir belediye çalışanına Kurban Bayramı öncesinde 4 bin 750 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Bayram öncesi yatırılacak

Anlaşmanın tüm belediye çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Belediye çalışanları yani daha önce KHK'lı diye adlandırılanlar şimdi Genel-İş Sendikalı, toplu sözleşmeli işçiler oldular. Yani kadrolu işçilerden bir farkları kalmadı. İşçinin hukuki güvencesi toplu sözleşmedir. Şu anda bizim tüm çalışanlarımız toplu sözleşmeliler. Her toplu sözleşme döneminde ücretleri artarak gidiyor. Bugün başka bir sözleşme imzaladık. İşçilerin maaşlarını bir bankaya yatırıyoruz. Bu gelenek haline gelmiş. Bankalara teklifler sunuyoruz ya da bankalar bize teklif sunuyor en çok promosyon veren bankaya işçilerin maaşlarını her ay yatırıyoruz. Banka da kazanıyor bundan. Bizim yaklaşık 800 çalışanımızın orada hesabı oluyor. Bankanın da ayrıca 800 müşterisi oluyor. Biz de çalışanlarımız için bir döneme mahsus olmak üzere 4 bin 750 TL ek kazanç elde ettik. Bayram öncesinde çalışanlarımızın hesaplarına promosyon yatırılacak. Onlar da bayram öncesinde çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayacaklar" dedi.

Bankanın şube müdürü Koray Gürleyük ise sözleşmenin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını dileyerek, "Belediyemize ufak bir katkı sağlamış olduğumuzu düşünüyorum. Hem ilçemiz hem de belediyemiz için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cemil Deveci Banka Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title